Mange ekstra togavganger på nasjonaldagen

Vær også oppmerksom på endringer i bussrutene i Stavanger på 17. mai, minner Kolumbus om.

Kunder har klaget i fjor på togtilbudet mellom Nærbø og Stavanger på 17. mai i fjor. I år blir det endringer. 
 
Normalt så kjører ikke avgangene mellom Nærbø – Stavanger - Nærbø (nærbøvendingene) på helligdager.

Vy tog Sør vil likevel sette opp flere av disse avgangene på 17 mai i år, etter henstilling fra kundene, melder Vy i en pressemelding.
 
– Vi har fått flere henvendelser fra kundene om at togtilbudet på 17 mai i fjor ikke var optimalt. Det lytter vi til sier markeds- og kommunikasjonssjef i Vy tog Sør Dag Brekkan, og fortsetter:
 
– Vi setter opp flere avganger på dagtid mellom Stavanger – Nærbø – Stavanger. Vi håper kundene vil være tilfredse med det utvidede togtilbudet på 17 mai i år.
 
Slik blir det utvidede togtilbudet: Den første nærbøvendingen vil kjøre ut fra Stavanger kl. 9.24, og den siste kl. 17.24. Fra Nærbø vil den første vendingen starte kl. 10.18 og den siste kl. 18.22.
 
Avgangene vil være tilgjengelige på vy.no og vy appen

Vær også oppmerksom på bussrutene på 17. mai, minner Kolubmus om. I Stavanger kjører bussene lørdagsruter med nattbuss. 

Sentrum er stengt fra klokken 06.00 og fram til klokken 19.00, og bussene går i stedet til og fra holdeplassene ved Fiskepirterminalen, heter det på nettsiden til Kolumbus. 

Veiarbeid flere steder rundt sentrum medfører større omkjøringer enn tidligere, spesielt for rutene mot Stokka/Tasta/Randaberg. Alle rutene går tilbake til sine vanlige holdeplasser fra kl. 19.00, skriver de.

Her finner du den fullstendige rutetabellen for 17. mai