Målløs igjen i nytt Viking-tap

Benjamin Källman fikk verdifull kamptrening, men heller ikke mot Pors klarte finnen å finne veien til nettmaskene da Viking tapte for andre kamp på rad.

Ting har ikke gått på skinner for finske Benjamin Källman etter overgangen til Viking, og de siste ukene har finnen blitt degradert til rekruttfotball for å få nok kamptrening til å bli aktuell for A-laget igjen.
Tre kamper for rekruttene har Källman fått, men nok en gang uteble scoringen for et Viking-lag som havnet under mot Pors etter 30 minutters spill da Tobias Henriksen sendte gjestene i føringen.
Sammen med Källman, fikk også Andre Danielsen 90 minutter mot Pors, mens Jostein Ekeland og Harald Nilsen Tangen fikk henholdsvis 44 og 85 minutter. Ingen av dem klarte imidlertid å finne veien til nettmaskene, og etter en målløs andre omgang gikk Viking 2 på sitt andre strake tap.

Fjerde strake uten seier for Brodd

Brodd tok på sin side turen til Mandal lørdag for møte MK, og der var det en tidligere Viking 2-spiller som noterte seg på scoringslisten. Riktignok ble Liban Ali Abdis mål kun ett trøstemål, da Mandalskameratene vant 4-1.
Gregar Eliasen ga hjemmelaget 1-0 til pause, før Peder Dovland økte til 2-0. Simon Valand la på til 3-0, før Abdis redusering til 3-1 etter timen spilt. Ti minutter senere fastsatte Bendik Valand sluttresultatet til 4-1.
MKs Joacim Holtan, som har vært på prøvespill med Viking i et par dager, spilte 85 minutter i MKs seier som tar de forbi Viking 2 på tabellen og opp på andreplass. Brodd ligger på åttendeplass, med seks poeng ned til nedrykk.