Madla rystet Sandnes Ulf: – Klart det er litt surt

André Talge mener Madla skulle hatt straffe på tampen og muligheten til ekstraomganger mot Sandnes Ulf. Han synes det er surt de ikke fikk sjansen.

Bilde 1 av 4

Sandnes Ulf fyrte ikke på alle sylindrene da de møtte Madla og 3. divisjonslaget kunne fint ha fått muligheten til noe mer enn et hederlig tap mot sin motstander fra Obos-ligaen onsdag.

Det hadde kanskje ikke vært veldig fortjent, men om dommer André Bjørgen Birkeland hadde pekt på straffemerket noen minutter før slutt hadde det blitt slik.

Vi skulle hatt straffe. Stopperen deres  header ballen i egen hånd. Der ble vi snytt. Hånden skal ikke være der, sier Madlas André Talge til RA.

Han var helt oppe i situasjonen. Det var ikke Sandnes Ulf trener Bengt Sæternes.

Jeg registrerer at det ble ropt på straffe fra noen, mens flere av våre sa at det ikke var det. Jeg så det ikke, sier han.

Hadde ikke hjertet i halsen

Sæternes satt uansett ikke med hjertet i halsen. Selv om laget kun ledet 1-0 på tidspunktet. Selv om kampen levde i første omgang følte han Sandnes Ulf styrte etter hvilen.

Vi var ganske trygge på 1-0. Dette hadde vi nok tatt selv om det hadde gått til ekstraomganger, mener han.

Selv om Sandnes Ulf helt klart førte kampen var det ikke sånn at de skapte massevis med klare sjanser mot Madla.

Det som kom sto stort sett Kent Håvard Eriksen for.

Kapteinen kom inn da Sanel Kapidzic måtte ut med en smell og var dødelig effektiv. Slik sett ble han helt avgjørende.
André Talge var på sin side overrasket over akkurat det.

Jeg hadde ikke trodd de skulle tillate oss såpass mye, sier han.

Når alt kom til alt syntes han det var surt å bli slått ut på denne måten.

Klart det er surt når du holder 0-0 til pause og får den situasjonen på slutten. Det er kjipt at det endte slikt.

To skader for Sandnes Ulf

For Bengt Sæternes var det flere plusser enn minuser.

Sandnes Ulf kom seg greit videre uten ekstraomganger. Samtidig fikk også keeper Saku-Pekka Sahlgren sin første kamp etter at han røk korsbåndet i fjor.

Veldig bra at han kom fint gjennom dette og holdt nullen. Det er første gang han er i aksjon siden i fjor. Det inkluderer også treningskamnper og B-laget.

Et par skår i gleden var det likevel. Både Sanel Kapidzic og Johannes Laaksonen måtte ut med skade.

Kapidzic er neppe alvorlig, men Laaksonen kan være mer alvorlig. Det snakkes om leddbåndskade. Surt i en situasjon hvor han bare faller feil etter en duell. Vi har hatt nok nå, sier Sæternes.