Madla mistet seieren på tampen med ti mann

Lasse Ihles menn reiste til Jørpeland for å møte Even Østensens gamle klubb Staal. De blåkledde ledet lenge, men måtte nøye seg med ett poeng da Staal utlignet helt mot slutten.

Madla fikk en strålende start på kampen, da Andreas Holst ga laget ledelsen etter et drøyt kvarters spill. Kun minutter senere økte Josiah Seh gjestenes ledelse til 2-0, men kun minuttet senere reduserte Daniel Ciach for vertene.

Etter tre mål på den første halve omgangen, så roet det seg noe på Jørpeland. 2-1 til Madla sto seg til pause, og langt ut i den andre omgangen. I det 73. minutt ble oppgaven så et godt stykke vanskeligere, da Madlas Defrim Kocani pådro seg et direkte rødt kort.

Med ti mann ble Madla presset tilbake i banen, og sju minutter senere kom utligningen. Ørjan Bjørlo fastsatte sluttresultatet til 2-2 med sin scoring ti minutter før slutt, og dermed endte det med poengdeling på Jørpeland.

Det betyr at Madla blir værende på åttendeplass med sine 26 poeng. Det er tre poeng bak Jørpeland, som ligger på femteplass. Tabellen og kampfakta finner du her.