Annonse
Daglig leder i Sandnes Ulf er meget godt fornøyd med samarbeidsavtalene klubben har fått i stand med Lyse.

Lyse blir hovedsponsor for bredden i Sandnes Ulf

Fra 2018 skal barn og ungdom i Sandnes Ulf spille med Lyse-logoen på brystet. I tillegg blir Lyse sponsor og leverandør til kurs- og konferansesenteret i Sandnes Ulfs planlagte stadion.

Annonse
Rogalandsavis

Det melder klubben i en pressemelding, mandag formiddag.

Sandnes Ulf har crika 70 aldersbestemte lag i seriespill. Klubben aktiviserer 600 spillere og 120 trenere/lagledere. Den nye avtalen innebærer at alle disse skal spille med Lyse-logo på den lyseblå drakten. I tillegg er det satt av øremerkede midler til breddeprosjekter i klubben.

– Klubben er veldig stolt av å knytte til oss Lyse som ny hovedsamarbeidspartner i barne- og ungdomsavdelingen. Lyse, som er en fyrtårnsbedrift i regionen, viser tro på Sandnes Ulf og våre planer ved å plassere sin logo på hele breddeavdelingen, sier daglig leder Tom Rune Espedal.

Inn i ny stadion

Det er ikke bare breddeavdelingen som blir positivt berørt av denne avtalen. Klubbens planer om ny stadion er også en del av samarbeidet. Lyse går inn som samarbeidspartner og leverandør til kurs- og konferansesenteret på det som skal bli Norges mest moderne arena.

– Vi er veldig glad for å presentere Lyse som en av hovedpartnerne på nytt stadion i Sandnes. Vi har inngått en 5-årig avtale hvor konferansedelen av stadion skal markedsføres som Lyse kurs-og konferansesenter, sier Tom Rune Espedal.

 

Annonse