Annonse
Rudolfs Balcers signerte toveiskontrakt med San Jose Sharks foran årets sesong. Foto: San Jose Sharks

Lokalavis tror på NHL-spill for Balcers

Rudolfs Balcers scoret hat trick og hadde målgivende for San Jose Sharks i helgen, og blir tippet som en som kan få spilletid i NHL.

Annonse
Rogalandsavis

Følg RA Sporten på Facebook! 

Det er lokalavisen Mercury News som har latt seg imponere av den tidligere Oilers-spillerens ferdigheter under kampene juniorene får vise seg fram i før oppkjøringen til A-laget starter den kommende uken.

– Det er åpenbart vanskelig for de fleste juniorspillere å ta steget inn i NHL første året, men hvis det er noen i Sharks-organisasjonen som kan klare det i år er det Rudolfs Balcers, skriver Curtis Pashelka for lokalavisen Mercury News.

LES OGSÅ: Balcers signerte NHL-kontrakt med Sharks

Tenker ikke på NHL

Lørdag spilte Balcers en strålende kamp mot Colorado Avalanche, der han endte opp med tre mål og en målgivende i 7-4-seieren.

– Det var kjekt å score de målene, men jeg har fortsatt mye å jobbe med, sa Balcers om sin egen prestasjon.

Lokalavisen skriver at de er imponert over Balcers prestasjoner, og farmerlaget Barracudas trener Roy Summer skryter av Balcers.

– Han har gode ferdigheter med pucken, og lukter situasjoner som kan oppstå på isen, sier han.

LES OGSÅ: Balcers på Sharks-camp i California

Braktap søndag

Selv om lokalavisen tror han for det meste vil spille for farmerlaget Barracuda, gir de Balcers en fair sjanse til å bli kalt opp til NHL i løpet av sesongen.

– Det hadde vært helt fantastisk, men det er ikke i tankene mine for øyeblikket. Det eneste jeg tenker på nå er å bli god nok for Barracuda-laget, sier Balcers til lokalavisen.

Balcers leverte en strålende sesong for samarbeidslaget Kamloop Blazers i fjor, der han ble mestscorende nykommer i hele ligaen med 40 mål på 66 kamper.

– Da jeg spilte i Europa visste jeg at Sharks ønsket at jeg skulle komme over for å spille i Nord-Amerika. Derfor ønsket jeg bare å vise hva jeg var god for, og at jeg taklet å spille hockey også her, sier Balcers om forrige sesong.

Søndagens kamp gikk ikke like bra for Balcers og hans lagkamerater, da Sharks tapte 1–7 mot Anaheim.

LES OGSÅ: Derfor er reisen videre så viktig

Annonse