Liverpool utsetter utvidelse av Anfield

Liverpool utsetter den planlagte utvidelsen av Anfield stadion på grunn av koronaviruset til 2023.

Følg RA Sporten på Facebook!

Klubben har gått med planer om å utvide Anfield med ytterligere 7.000 seter, til totalt 61.000 og hadde tenkt å søke om byggetillatelse nå i vår.

LES OGSÅ: Nå vil de bare komme i gang

Det har imidlertid utbruddet av koronaviruset satt en stopper for, melder Sky Sports. Nå vil ikke den planlagte utvidelsen stå ferdig før tidligst i 2023, minst ett år senere enn først planlagt.

LES OGSÅ: Hvilke 500 skal få se Viking?

Ifølge daglig leder i klubben, Andy Hughes, er det den britiske regjeringens nedstengning av samfunnet på grunn av virusutbruddet som er årsaken til forsinkelsen. Klubben har derfor selv valgt å sette hele utbyggingen på pause.

LES OGSÅ: Her kriger Viking i toppen

Den planlagte utvidelsen var opprinnelig stipulert til over 859 millioner kroner (66 millioner pund). I en rundspørring blant naboene til Anfield fikk klubben støtte blant 93 prosent av de berørte til utbyggingen. Den neste runden av byggesøknaden skulle etter planen ba blitt sendt til behandling i slutten av mars.

LES OGSÅ: Innbrudd hos Viking

Liverpool troner øverst på tabellen i Premier League, men bare rundt 54.000 får sett lagets kamper på Anfield. Det er over 20.000 lavere enn på blant andre Manchester Uniteds Old Trafford.

LES OGSÅ: Dette har de lokale toppklubbene søkt om