Vidar – Bryne går til ekstraomganger etter 2–2 til full tid. Foto: Espen Iversen

Live: Vil cupbomben smelle?

Vard-Viking, Vidar-Bryne og EIK-Ulf. Blir det kanskje Vidar-spilleren Eirik Jakobsen og Rogvi Baldvinsson (bildet) som detonerer cupbomben på Lassa? Vil følger kampene her fra 18.00.

Følg RA Sporten på Facebook!

Rogvi Baldvinsson og Eirik Jakobsen i Vidar møter begge gamle lagkamerater i oppgjøret mot Bryne. Duoen er sugne på en skalp, men Jakobsen er realist.

– Jeg tror egentlig ikke at vi slår ut Bryne i 2. runde. De er proffer i forhold til oss, og har et helt annet opplegg og ressurser, innrømmer Eirik Jakobsen overfor RA.

En annen som møter gamle venner er Andreas Ulland Andersen. Stortalentet som aldri blomstret i Viking sier Vard går på banen for å slå ut Viking.

– Vi tok Brann til straffer i fjor. Det er ikke umulig og vi har tro på at vi kan vinne. Dette er en bonuskamp. Vi har overhodet ikke press, sier han.

Sandnes Ulf skal til Husabø hvor EIK venter. Laget har for vane å tryne i de to første rundene mot svakere motstand.

Det håper Aksel Berget Skjølsvik de kan unngå denne gangen. Han mener de er bedre rustet.

– Planen er å forberede oss like godt til kampen i Egersund i kveld som vi gjør til seriekampene. Det er ingen unnskyldning, men de siste årene har vi byttet mye på mannskapet i disse kampene. Jeg synes årets lag er mer samspilt. Vi som var med i fjor har fått en sesong til sammen, og alle de nye spillerne har glidd godt inn i gjengen. Vi drar i samme retning. Det hjalp litt å kvitte oss med en del av utlendingene som ikke gjorde det, understreker Berget Skjølsvik overfor RA.

Vard Haugesund – Viking 0–3

45. min. Enorm mulighet for hjemmelaget! Etter mye frem og tilbake redder Karol Mets på strek etter ett skudd fra Andreas Ulland Andersen fra kort hold.

Kjedelig og sjansefattig omgang. Viking har store problemer med å bryte gjennom et kompakt Vard-forsvar.

52. min. 0–1. Mathias Bringaker senker skuldrene i Viking-leiren. Bringaker via en Vard-fot ned i keepers venstre hjørne. Forspillet kom fra Adegbenro/Bytyqi. Sistnevnte slo ballen inn. Flere vikinger var borti ballen med hodet i feltet før den datt ned på Bringakers fot.

61. min. 0–2. Patrick Pedersen satte ballen kontant i mål etter å ha forsert fra 40 meter og inn til 16-meteren etter at Vard ble for offensive. Markkryper midt i mål.

90. min. 0–3. Samuel Adegbenro headet enkelt inn fra seks meter etter et flott innlegg fra Kristoffer Haugen.

Slutt.

 

Egersund – Sandnes Ulf 0–2

15. min. Sandnes brenner straffespark.

33. min. Egersund brenner straffespark.

54. min. 0–1. Kent Håvard Eriksen.

73. min. 0–2. Marius Helle.

Slutt.

 

Vidar – Bryne 7–6 e. straffespark

23. min. 1-0 til Vidar. Andreas Westlye pirket ballen inn etter et langt kast fra Rogvi Baldvinsson.

41. min. 1–1. Selvmål fra Sondre Bjørshol. Magnus Retsius Grødem med et skudd han prøver å blokkere. Ballen skifter helt retning og setter keeper Egeland ut.

90. min. 2–1. Vegard Aasen med en kanon fra 10-11 metter oppe i nettaket.

90. min. 2–2. Robert Undheim. Heading på bakre etter frispark.

120. min. Vidar vinner 7–6 etter straffesparkkonkurranse. Westlye satte den siste og avgjørende.

Slutt.