Oilers møter i kveld seriemester Storhamar i Hamar OL-Amfi. Foto: Pål Karstensen

LIVE: Oilers møter seriemesteren

Etter en jevnspilt første periode, tok Storhamar kommandoen fra start i midtperioden. Selv om Oilers fikk seg et mål i den tredje perioden, var Storhamar det klart beste laget i CC Amfi torsdag kveld og vant komfortabelt.

Følg RA Sporten på Facebook!

Selv om Storhamar allerede har vunnet grunnserien, og Oilers ikke kan klare topp fire som gir hjemmebanefordel, er det fortsatt mye å spille om for Oilers.

Spesielt i dagens kamp, da en seier i dag gjør sitt til at Storhamar ikke kan overgå Oilers poengrekord i grunnserien fra 2011/2012-sesongen. Den gang endte Oilers opp som suverene seriemestere, med 112 poeng. Storhamar har nå 99 poeng og fem kamper igjen å spille, som vil si at dragene med maksimal uttelling kan nå 114 poeng.

Videre vil en seier også hjelpe på med å unngå at årets sesong blir den første på siden 2004/2005-sesongen der laget taper flere kamper enn de vinner. Det er en statistikk som i hvert fall tenner Dennis Sveum.

– Den statistikken var jeg faktisk ikke klar over. Oilers skal være på plussiden. Nå fikk jeg akkurat en ekstra motivasjon i avslutningen, sa visekaptein Dennis Sveum til RA tidligere i uken.

Sveum tar plass i tredjerekken med kaptein Kristian Forsberg og toppscorer Curtis Gedig. Brock Trotter har fortsatt ikke fått arbeidstillatelse, og spiller heller ikke kveldens kamp mot Storhamar selv om han er med laget på tur. Ellers mangler fortsatt Henrik Solberg.

Oilers rekker:

Keeper: Henrik Holm (Wikstøl)

1. rekke: Phil Cornet, Josh Soares, William Rapuzzi, Villiam Strøm, Johannes Johannesen

2. rekke: Henrik Medhus, Jonas Djupvik Løvlie, Markus Søberg, Daniel Bøen Rokseth, Mats Larsen Mostue

3. rekke: Peter Lorentzen, Kristian Forsberg, Eirik Salsten, Dennis Sveum, Curtis Gedig

4. rekke: Magnus Hoff, Lassi Kokkala, Erik Børresen, Anders Tangen Henriksen, Spencer Humphries