Oilers kjørte over Stjernen

Første periode var jevn. Så sa Oilers takk for seg og kjørte over Stjernen. Det gjorde de uten å fyre på alle sylindere, men det var likevel mer enn nok. Hvordan torsdagens oppgjør i Stjernehallen var kan du se i denne saken.

3. periode:

60 min.: Slutt i Stjernehallen. 6-1 til Oilers. 55-18 i skudd til bortelaget. Vi kommer tilbake med reaksjoner senere.

59 min.: Ett minutt igjen. Oilers aldri opp mot maksnivå i kveld, men dette var mer enn nok.

58 min.: Måååål! 1-6! Phil Lane pirker den inn i slutten av overtallet. Løvlie og Lucia med assister.

56 min.: Hoff med en stor sjanse! Skjærer inn og skyter. Samtidig er det en avventende utvisning og Oilers skal spiller overtall i 2 minutter. Lindgren. Slashing.

54 min.: Oilers gjør bare akkurat det de må nå.

52 min.: Mååååål! 1-5! Ulriksen fra distanse!

51 min.: En ufattelig miss fra Lagace! På helt åpent mål!

50 min.: 18-46 i skudd. Men jevnt i tredje.

48 min.: Mauldin spilles fint opp i slottet. Godt skudd, men Berg blokkerer.

47 min.: Pucken spretter over vantet. Dropp.

45 min.: Oilers litt på autopilot i starten. Ikke sånn at det spruter av dem nå.

44 min.: Søberg nære på en overgang. Sterkt av ham å få avslutte. Var veldig presset.

43 min.: Skudd på Holm fra distanse. Full kontroll.

42 min.: Lorentzen bryter og kommer løs. Nære å sette 1-5, men Berg henger med.

41 min.: Pucken droppet i 3. periode.

2. periode:

40 min.: Pause. 12-38 i skudd totalt. 1-4 i mål.

39 min.: Mauldin tramper inn og skyter fra skrått. Berg må gi retur, men ingen på den.

37 min.: Mye rart skal skje her om ikke Oilers skal sette tre poeng i banken.

36 min.: Måååååål! 1-4! Lagacé igjen. Får pucken av Mauldin og setter fart på. Knallhardt håndleddskudd!

36 min.: Sveum med skudd og Lorentzen misser pucken på returen. Stor sjanse!

34 min.: Hoff finter seg fri og skyter fra skrått, men er ikke trafikk.

33 min.: Powerbreak.

32 min.: Stor sjanse på retur etter skudd fra Lucia.

31 min.: 11-25 i skudd så langt.

29 min.: Solid undertall. Oilers er fem på isen igjen.

28 min.: Hoff spiser puck i undertall!

27 min.: Lorentzen får 2 minutter. Hekting

26 min.: Rokseth prøver seg fra distanse. Berg blokker.

25 min.: Ny stor sjanse ved Mostue!

24 min.: Fantastisk start på perioden. Oilers kjører helt over Stjernen nå.0-7 i skudd etter fire minutter i perioden.

23 min.: Måååål! 1-3! Vikingstad! Finner et hull i en kaotisk situasjon etter en retur. Assistert av Lucia.

22 min.: Medhus limes opp i vantet. Skulder mot skulder. Ingen utvisning.

22 min.: Mååååål! 1-2! Herlig scoring fra Jacob Lagacé! Sklir inn og skyter rett i krysset omtrent i det Stjernen blir fulltallige.

21 min.: Lucia glir rett inn og prøver seg fra kloss hold. Berg redder.

21 min.: Godt skudd fra Ulriksen og helt kaos foran Berg! Ingen fra Oilers får satt returen. Men god start.

21 min: Kampen i gang. Oilers i overtall.

1. periode:

20 min.: Pause. 5-13 i skudd. 1-1 i mål.

19 min: Stjernens Jens Tønjum får to minutter for slashing. Dermed starter Oilers 2. periode i overtall. 8 sekunder igjen av perioden.

18 min.: Et klart press fra Oilers nå.

17 min.: Tranavsky nære å lage et skikkelig smørmål, men Holm henger med på fintene og isdansen hans.

16 min.: Sveum med et skudd rett på Berg fra skrått hold.

14 min.: Berg Paulsen slipper unna en utvisning, og Oilers kontrer. Nære mål!

14 min.: Powerbreak.

13 min.: Lucia kommer fri, men skuddet rett på Sander Berg.

12 min.: Stjernen har ikke sett ut som et lag i krise så langt. Frisk førsteperiode fra hjemmelaget.

11 min.: Står 4-6 i skudd så langt.

8 min.: Mååååål! 1-1! Johannes Johannesen knaller til fra blå med masse trafikk foran! Herlig overtallscoring og stor jobb fra Mauldin. Søberg og Lagacé med assister.

7 min.: Utvisning Stjernen. To minutter Patrick Finstad Andersen. Interference. Den måtte han bare ta. Ellers hadde Oilers vært gjennom.

6 min.: 1-0! Joachim Sundelus fra svært skrått hold. Mulig Holm burde tatt den, men bra overtall fra Stjernen.

4 min.: Lane med en voldsomt takling. Får 2 pluss ti minutter. Roughing og for taklingen.  Mikalsen hos Stjernen to minutter for roughing. Oilers i undertall.

3 min.: Lagacé i stangen!

2 min.: Oilers har løsnet et par skudd mot Sander Berg i Stjernens mål. Hjemmelaget har ikke skutt enda.

1 min.: Så går også Oilers på en utvisining. Lane i 2 minutter for krysstakling. Litt billig den, men Oilers fikk kun ett minutt i overtall.

1 min.: Utvisning etter 28 sekunder. Stjernens Sander Rønnild. Holding. Oilers får teste overtallet på direkten!

1 min.: Kampen i gang i Stjernehallen!

Oilers tapte 4-0 borte for Storhamar i forrige serierunde for en uke siden og nå må de tilbake på vinnersporet igjen. Det er kort og godt fordi både Vålerenga og Storhamar har benyttet muligheten til å smette forbi på tabellen i uken hvor Oilers hadde spillefri grunnet ni lag i serien.

Trener Todd Bjorkstrand har gjort flere endringer i rekkene fra kampen mot Storhamar.  Forruten å flytte nevnte Mauldin opp i 1. rekken har han også funnet plass til stortalentet Markus Vikingstad i 2. rekken med Lucia og Vigier.

Stjernen har slitt stort i forkant av denne kampen og ikke vunnet til nå i 2019. Laget har også sluppet inn vanvittig med mål, men har skrudd sekken litt mer igjen de siste par kampene.

Oilers spiller på sin side den første kampen etter at en rekke med 15 kamper med poeng ble brutt mot Storhamar.