Annonse
Henrik Solberg og Oilers møter Lillehammer på borteis tirsdag kveld. Foto: Espen Iversen

Lillehammer slo Oilers 2–1

Lillehammer slo tirsdag kveld Oilers med 2-1. Tim Kunes, Brett Cameron og Stephane Vigier scoret målene i kampen. Oilers har nå tre tap på de siste fem. Du kan se hvordan kampen var nederst i denne saken.

Annonse
Rogalandsavis

Følg RA Sporten på Facebook!

Før kampen:

Foran kveldens kamp mot Lillehammer i Kristins hall ligger Oilers ni poeng foran Lørenskog på tabellen. Skal Oilers holde på den fine luken på ni poeng er dette en kamp de bør vinne.

Oilers har slitt spillemessig i en lengre periode, men likevel klart å avgjøre kamper. Slik har det dog ikke vært etter julepausen. Laget har to tap og to seirer på de siste fire kampene.

Les kampreferat nederst i artikkelen!

Om de skal holde Lørenskog bak seg på tabellen bør laget finne tilbake til formen fra starten på sesongen. Hvis ikke er snart luken laget har hatt på konkurrentene snart borte.

LES OGSÅ: Oilers-seieren hjalp til å dra inn 130.000 kroner

Akkurat nå leder Oilers serien med ni poeng, men Lørenskog har en kamp til gode. "Skauen" startet serien grusomt, men har utvilsomt vært det store formlaget de siste månedene.

Visekaptein Dennis Sveum er likevel klar på en ting:

Først og fremst kjenner vi pusten av oss selv i ryggen. Dette handler om våre egne prestasjoner mer enn alt annet, sa han til TV2 før kampstart på Lillehammer.

Bak dem ligger VIF og kveldens motstander Lillehammer. Avstanden til disse lagene er så stor at de neppe vil klare å ta igjen Oilers.

I starten av årets sesong var det overraskende nok Lillehammer som lenge lå på plassen bak Oilers. Laget har ikke klart å holde den samme formen og i de to siste kampene har det endt med tap for henholdsvis Stjernen og MS for Lillehammer.

LES OGSÅ: I dag burde publikum fått pengene tilbake

Dan Kissel håper at Oilers endelig snudde motgangen i seieren mot MS lørdag. Han peker på at flere detaljer i spillet satt slik det skal når Oilers er gode.

– Det har vært en frustrerende tid, da vi vet vi har så mye mer inne. Nå hadde vi tapt to hjemmekamper her i DNB Arena, og det skal ikke skje. Forhåpentligvis kan vi ta med oss det vi gjorde bra i dag, jobbe videre på det og komme tilbake der vi var tidligere i sesongen, sa Kissel etter MS-kampen.

Oilers stiller med Henrik Holm i mål fra start. De har følgende rekker i kveldens kamp mot Lillehammer:

1. rekke: Kunes, Mostue - Salsten, Soares, Kristiansen

2. rekke: Sveum, Humphries - Kissel, Van Guilder, Søberg

3. rekke: Solberg, Macaulay - CDA, Forsberg, Hoff

4. rekke: Rokseth, Talge - Lorentzen, Medhus, Falk-Larssen

 

 

 
Annonse