Styret i Stavanger Frp la kravet om ekslusjon av Moi Nilsen dødt i et møte torsdag kveld.

Legger krav om eksklusjon dødt

Det er ikke aktuelt for styret i Stavanger Frp å ekskludere partitoppen Leif Arne Moi Nilsen. Det er klart etter kveldens møte.

Stavanger Aftenblad har tidligere meldt at styremedlem Jan Terje Marcussen i Stavanger Frp mandag kveld sendte ut en e-post til flere sentrale partifeller. Marcussen krevde at at partiet ekskluderer Leif Arne Moi Nilsen.

Dette var ikke aktuelt for styret i Stavanger Frp.

«Avsluttet»

«Styret har behandlet en henvendelse som tidligere er omtalt i media vedrørende Leif Arne Moi Nilsen. Etter behandling i styret er denne saken avsluttet. Styret ønsker en samlet bystyregruppe, inkludert Leif Arne Moi Nilsen, lykke til i det svært viktige politiske arbeidet som byen står overfor», heter det i en pressemelding styreleder Morten Larsen sendte ut torsdag kveld.

Ifølge Aftenbladet var bakgrunnen for kravet at Moi Nilsen ifølge Marcussen i en rekke sammenhenger skulle ha opptrådt på en dårlig måte.

Moi Nilsen sa til Aftenbladet at han ikke kjenner seg igjen i anklagene, og at dette åpenbart må være skrevet for å skade Frp og ham selv.

«Storm i vannglass»

– For meg har dette vært en storm i et vannglass. Jeg tar til etteretning hvordan pressen ukritisk viderebringer påstander som åpenbart er uriktige. Jeg tåler det, men det har gått ut over familien min, og det er trist. Hvis noen lurer på hvorfor folk ikke går inn i politikken, kan de se på dette, sier Leif Arne Moi Nilsen til RA.

Han ser fram til å fortsette det politiske arbeidet, både i Kommunalstyret for miljø og utbygging, som leder eller nestleder i det nye, kommunale boligselskapet og som styreleder i Stavanger byggdrift.

– Jeg gleder meg til å jobbe i bystyregruppen med en så dyktig gruppeleder som Christian Wedler, sier Moi Nilsen.