Landslagssjef Lars Lagerbäck holder pressetreff på Thon Hotel Oslofjord mandag ettermiddag.

Lars Lagerbäck synes Maars Johnsen så pigg ut

Landslagssjef Lars Lagerbäck har ikke fått dannet seg et skikkelig inntrykk av Bjørn Maars Johnsen ennå, men sier spissen så bra ut på søndagens trening.

Hearts-spilleren var den største overraskelsen da Lagerbäck tok ut troppen som skal møte Tsjekkia i VM-kvalifiseringen lørdag.

Den tidligere FK Tønsberg-, Vålerenga- og Kjelsås-spilleren har hatt en god sesong i skotske Hearts og ble belønnet med en landslagsplass til tross for at den svenske landslagssjefen ikke har sett 25-åringen i aksjon live.

– Så pigg ut

Den høyreiste spissen gjorde imidlertid sine saker godt på landslagstreningen søndag, skal en tro Lagerbäck under mandagens pressekonferanse.

– Jeg vil se ham litt mer i trening, men han så pigg ut i går. Alle som er i troppen har en sjanse til å starte, men det er treningene som avgjør, sa svensken på spørsmål om Maars Johnsen er forespeilet en startplass eller rolle som joker i kampen mot Tsjekkia.

– Lite skadenytt

Landslagssjefen hadde ellers lite skadenytt å melde om.

Fredrik Midtsjø kom nylig inn i troppen for en ryggplaget Omar Elabdellaoui, mens også Markus Henriksen etter alle solemerker er ute med en smell.

(©NTB)