Langt ifra stabilt for Sandnes Ulf

Sandnes Ulf hadde muligheten, men sviktet stort og tapte 3–0 hjemme mot Jerv.

Følg RA Sporten på Facebook!

– Vi får et tidlig mål imot og kommer dessverre ikke til hektene. Når vi heller ikke er påskrudd 100 prosent, da vinner vi ikke fotballkamper, sa Kenneth Sola etter kampen mot Jerv.

Allerede etter åtte minutter sto det nemlig 0-1. Det er av sine egne man skal ha det, for tidligere Ulf-spiller Nils Petter Andersen sørget for 1-0 til Jerv.

Det ble heller ikke bedre da det sto 2-0 etter 21 minutter, da Jacob Toft satte ballen bak Sandnes Ulfs keeper, 19 år gamle Egil Selvik.

LES OGSÅ: Sånn var kampen

Med litt mer tur kunne imidlertid hjemmelaget tatt ledelsen etter fem minutter. Kent Håvard Eriksen kom alene med keeper, men klarte ikke å score. Så brutal kan fotballen være.

– Vi fikk oss ei skyllebøtte etter kampen og det var fortjent nok det, mener Sola.

Ikke bedre

I andre omgang hadde hjemmelaget ballen mye og mer enn gjestene. Ulf skapte derimot lite sjanser og i løpet av 90 minutter ble det notert to målsjanser.

Jerv hadde fire og scoret på tre av dem. Det er god uttelling.

– Jerv skal ha all honnør for kampen, de sto på og gjorde det vanskelig for oss.

Det ble en scoring i andre omgang. Alex Lind scoret og dermed ble det en skikkelig nedtur for hjemmelaget med 0-3-tap.

– Kanskje vi tror vi er bedre enn det vi er, men det er vanskelig å svare på hvorfor vi ikke klarer å bli stabile, sa en oppgitt Sola.

LES OGSÅ: Lyse blir sponsor

Skyllebøtte i garderoben.

Etter kampen var garderobedøren lukket i omtrent 15 minutter. Det var nemlig ingen grunn for treneren å si seg fornøyd. Sola sa det ble ei skyllebøtte.

– Vet ikke om det var det, men det ble sagt noen ord etter kampen, sier trener Bengt Sæternes til RA.

Også han var skuffet, både av resultat og innsats.

– Vi må ikke være redde når vi slipper inn mål, vi må opp og fram på banen. Etter de to scoringene får vi ikke mobilisert skikkelig. Jeg er skuffet og det irriterer meg at vi ikke er mer stabile. Vi har levert to gode resultater i det siste, hatt ei god uke med trening og så ramler vi sammen igjen.Det går ikke an å være på banen å være lei seg etter en scoring i mot, sa Sæternes.

Sandnes Ulf har en kamp igjen før ferien. Det er mot Arendal på bortebane.

 

KAMPFAKTA:

Sandnes Ulf – Jerv 0-3 (0-2)

1480 tilskuere

Mål: 0-1 Nils Petter Andersen (8), 0-2 Jacob Toft (21), 0-3 Alex Lind (90).

Dommer: Marius Hansen Grøtta.

Gult kort: Mads Nielsen, Bojan Zajic, Sandnes Ulf, Eirik Haugstad, Jerv

Sandnes Ulf: (4-3-1-2): Egil Selvig - Viljar Helland Vevatne, Axel Kryger, Mads Nielsen, Kenneth Sola - Vidar Nisja, Remi Johansen, Roy Miljeteig - Oddbjørn Skartun - Kjell Rune Sellin, Kent Håvard Eriksen.