Kun Viking-reservene leverte

I de to 3. divisjonsavdelingene med lokale innslag var det kun Viking 2 som leverte varene lørdag. Både Brodd, Vardeneset og Madla gikk på sure tap.

Ettersom Vikings A-lag ikke spilte kamp i helgen kunne 2- laget stille et usedvanlig sterkt lag i 3. divisjon avdeling 4 lørdag.

Med spillere som Stian Michaelsen, Aniekpeno Udo, Jordan Hallam, Usman Sale, Amund Wichne, Tore André Sørås og Harald Nilsen Tangen på banen ble Førde knust med 4–1 på SR-Bank Arena.

Vikings scoringer ble satt inn av Stian Michalsen, Adrian Pereira, Liban Ali Abdi og Harald Nilsen Tangen.

Viking-reservene har nå 13 poeng på 7 kamper. De ligger med det ett poeng bak Brodd og har en hengekamp.

Brodd og VBK tapte

Erkefiendene Vardeneset og Brodd sakket begge akterut i 3. divisjon avdeling 4 etter tap lørdag.

Richard Enges Vardeneset er normalt solide på hjemmebane, men tapte 1–0 for Øystese. Kampens eneste mål ble scoret av Erik Kanestrøm etter 39 minutter og lagene ligger nå likt med ti poeng på tabellen.

Brodd gikk på en enda verre smell da de tapte 5–1 borte mot opprykksfavoritt Lysekloster.

Det sto 1–1 til pause, men det raknet da Simen Thøgersen ble utvist på 2–1 med 20 minutter igjen.

Toppscorer Sindre Haarberg scoret Brodds mål.

Madla gikk på stjernesmell

Madla tapte lørdag 5–1 på bortebane for Vindbjart i herrenes 3. divisjon avdeling 3.

Laget til Lasse Ihle og Jakob Storhaug tok riktignok ledelsen etter fire minutter ved Baard Leedal, men etter det gikk det bratt nedoverbakke.

Til pause hadde sørlendingene snudd kampen og ledet 2–1. Etter hvilen puttet de på tre ganger til.

Kampens store spiller ble Emil Grønn Pedersen med tre scoringer for Vindbjart.

Madla befinner seg nå på 9. plass og er kun ett poeng over nedrykksstreken.