Han er klar for Utopia i høst

– Det kommer garantert til å bli et av høydepunktene på årets festival, sier festivalsjef Espen Yung Svendsen.

Blackbear (Matthew Musto) er klar for Utopia i Bjergsted i slutten av august. Det opplyser Utopia i en pressemelding. 

 – Det er fantastisk for oss å få Blackbear til Stavanger og Utopia, som en av få festivaler han gjør i Europa i 2020. Han er en amerikansk superstjerne som har jobbet med noen av verdens største artister både på deres og sine egne prosjekter. Det kommer garantert til å bli et av høydepunktene på årets festival, sier festivalsjef Espen Yung Svendsen.

LES OGSÅ: Sjekk hvem som er klar for Utopia

Bieber-samarbeid 

Blackbear ble kanskje først kjent da han var med å skrive Justin Biebers superhit «Boyfriend», som ble utgitt i 2012.

Denne lå som nummer to på Billboard hot 100 og solgte til seks Platinum. 

I 2017 kom det store gjennombruddet som soloartist da han ga ut låten «do re mi» som kom på Billboard Hot 100 og solgte til to platinum, og som senere ble gitt ut som en remix av Gucci Mane og nådde nye topper.

LES OGSÅ: Utopia utvider og flytter

400 millioner

I fjor ga han ut sin til nå største suksess i «hot girl bummer» som per tid er streamet over 400 millioner ganger på Spotify og er blant de mest spilte låtene. Han har nesten i hele 2019 ligget inne på top 100 mest spilte artister på Spotify worldwide, og har også vært blant de mest spilte låtene i Norge i 2019. 

Fra før av har Utopia annonsert Alan Walker og Astrid S til årets festival. Festivalen har også grunnet pågang på billetter flyttet område til Bjergstedparken. 

LES OGSÅ: Hun skal spille på Utopia