Kultur

Myrvold med pinse-utstilling

Pia Myrvold åpner ny utstilling lørdag.

Utstillingen «Blomstring» åpnes i galleriet The Fogn Experience i Sæbøvåg på Fogn i pinsen, lørdag 27. mai klokken 12.00.

The Fogn Experience holder åpent i linsen lørdag, søndag og enkelte helger fram til 21. juni. I fellesferien vil galleriet ha åpent hver da fra 12, til glede for fastboende, hyttefolk og besøkende, med avslutning av sesong 14. oktober med høstutstilling og oktoberfest.

Utstillingen har helt nye monotypier inspirert av blomstereng, roser og fargerike blomsterhager.

Temaet er tilpasset Venus-figuren, som Pia Myrvold har utviklet siden 2017, da de første digitale Venus-bildene ble laget i MYworLD Studio Paris.

Den nye serien er produsert i Myrvolds nye atelieret – MYworLD Studio, Forus – på Forus Travbane, i den tidligere Rex Restaurant.

Det vises i tillegg malerier, tegninger og grafiske blad i galleriet, som også er vertskap for et utendørsmarked, med Molinå surdeigsbrød, egg, tomater, frukt, kaker, saft og villsaufeller fra Fogns egne produsenter.

Den nye serien er produsert i det nye atelieret kunstneren har i tidligere Rex Restaurant på Forus Travbane,  MYworLD Studio, Forus.
Pia Myrvold åpner utstillingen BLOMSTRING i galleriet The FOGN Experience i Sæbøvåg på Fogn.

Nyeste fra Dagsavisen.no: