Kultur

Michael McIntyre til Stavanger og Oslo

Den britiske standupkomikeren inntar DNB Arena i desember før turen går til Oslo.

Michael McIntyre kommer tilbake til Stavanger, og har med seg sitt nye show «MACNIFICENT» til DNB Arena 9. desember.

– Gled dere! Mye har skjedd på de fem årene som har gått siden sist verdensturné, og Michael McIntyre er klar for et humoristisk innblikk i all galskapen som foregår og det som har passert, skriver arrangøren ved Øivind Ekeland i pressemeldingen.

McIntyre har solgt ut DNB Arena to ganger allerede.

Forrige gang han var på turne var det fulle hus over alt han stilte opp, og det ble satt rekorder for billettsalg over hele linjen, med over 5 millioner solgte billetter på reisen, ifølge pressemeldingen.

10. desember drar McIntyre videre til Oslo, og tar med seg showet sitt til Oslo Spektrum Arena.
Nyeste fra Dagsavisen.no: