Kultur

Ny artist til Utopia

Solgte nylig ut Oslo Spektrum.

Fredag morgen slapp Utopia en ny artist til festivalen i august 2023:

Låtskriver, produsent og artist Chris Holsten.

– Chris Holsten har siden debuten i 2015 stadig imponert det norske folk med musikken. Det sertifiserte stjerneskuddet står bak låter som MEXICO, Hvis verden, Smilet i ditt eget speil, Slå hjerte slå, Bak en fasade og så mange andre hits som har vært vår soundtrack de siste årene, skriver Utopia i en pressemelding.

– Holsten er en unik artist som klarer balansen mellom å være artist, kunster og entertainer. Hans musikk har rørt tusenvis av hjerter de siste årene. Hvem andre enn meg har vel sittet i hjemmet sitt under COVID og hørt hans magiske versjon «Hvis verden» sammen med Frida Ånnevik. En magisk stemme, ekstrem tilstedeværelse på scenen og låter som treffer tårekanalene til store og små, sier festivalsjef Espen Knoph.

Etter å ha sunget utelukkende på engelsk tidligere har Chris Holsten de siste årene toppet lister med sine norskspråklige låter.

Nylig solgte Holsten ut Oslo Spektrum og sommeren i år var spekket med festivaljobber over hele landet på de største norske festivalene, påpekes det i pressemeldingen.

– Hans tekster er kjent for å handle om det å være sårbar og åpen – noe som treffer folket midt i hjerteroten. Vi gleder oss til magiske øyeblikk sammen med en av landets mest populære artister i sommer, sier festivalsjefen.


Chris Holsten er klar for Utopia 2023