Kultur

Avslutter med konsert i Stavanger

DNB Arena blir stedet for Skambankts aller siste konsert.

Etter nærmere to tiår på veien og ti album i sekken velger Skambankt å takke for seg. Da bandet annonserte sin siste reis og avskjed på sitt offisielle nettsted sto Høvleriet i Haugesund oppført som turneavslutning 29. oktober.

– Det var aldri meningen. Selvsagt skal en så lang karriere avsluttes på hjemmebane. Nå slipper det kritikerroste livebandet nyheten om at de skal spille sin siste konsert i DNB Arena, opplyser informasjons- og samfunnskontakt, Kjetil Garvik, hos arena-eier Stavanger Oilers i en pressemelding.

Under Mablisfestivalen lørdag kveld booket vokalist Terje Winterstø konserten, direkte fra scenen i Vålandskogen.

Skambankt inviterer nemlig publikum til en endelig og storslått Grand Finale før det hele er over.

Konserten går av stabelen i DNB Arena fredag 4. november. Billettsalget åpner på Ticketmaster onsdag 22. juni.

Nyeste fra Dagsavisen.no: