Kultur

Ny artist til Utopia

Den tysk-kroatiske produsenten Topic kommer til Utopia.

Topic står blant annet bak superhitene «Breaking Me» og «Your Love (9PM)» som til sammen har godt over 1,5 milliarder streams på Spotify. Nå er han klar for Utopia og den nye Altibox-scenen.

– Vi har jo alle sunget, danset, festet, trent eller sittet i bilen og hørt på hans låter flere ganger. Han er allerede booket til store festivaler som Tomorrowland og dette sier litt om Utopia sin status når vi også får han til å spille på vår nest største scene, sier festivalsjef Espen Knoph, i en pressemelding.

Topic kommer til Utopia i august.

Topic føyer seg inn i rekken av flere artister som allerede er lansert til Utopia: Alan Walker, DJ Snake, Astrid S, Janove, Stavangerkameratene, Kamelen, Lamaitre, Lars Vaular, Izabell & Kriminell Kunst, Hannah Storm, Victor Leksell og Moyka er så langt annonsert til Utopia 2022.

Festivalen arrangeres i Bjergstedparken i Stavanger fra 26–27 august.

Nyeste fra Dagsavisen.no: