Kristoff sjanseløs i Brüssel

Alexander Kristoff deltok i det belgiske rittet Brüssel Cycling Classic for første gang på fem år lørdag, men klarte ikke å forbedre fjerdeplassen som var hans beste resultatet i rittet tidligere.

Følg RA Sporten på Facebook!

Et seksmannsbrudd bestående av blant andre klassikerspesialisten Oliver Naesen gikk avgårde tidlig i rittet, men hovedfeltet hadde kontrollen på utbryterne gjennom hele dagen og samlet feltet igjen med 15 kilometer igjen å sykle.

Da var både Alexander Kristoff og Sondre Holst Enger med i hovedfeltet, som skulle gjøre opp om seieren i en samlet spurt som ventet. På de siste kilometrene klarte Kristoff imidlertid ikke å henge med da det avgjørende bruddet stakk avgårde inn på en litt smalere vei inn på den siste kilometeren. Storhaug-ekspressen klarte aldri å hente igjen det han tapte, og var aldri med i seierskampen.

Det var Peter Sagans lagkamerat, Pascal Ackermann. Tyskeren klinte til med en langspurt, og selv om Jasper Stuyven kom fareturende nær på slutten, kunne unggutten notere seg for sin syvende etappeseier for året. Alexander Kristoff gikk klar av en velt på oppløpet, og trillet inn til en plassering mellom 15 og 20.

LES OGSÅ: Susanne Andersen klar for nytt lag