Alexander Kristoff og hans lagkamerater under lagpresentasjonen mandag. Foto: Giuseppe Cacace / AFP

Kristoff nummer fire i debutrittet

Alexander Kristoff og Sven Erik Bystrøm debuterte for sitt nye lag UAE Emirates i Dubai Tour tirsdag. Det endte med en fjerdeplass for Kristoff, som ikke nådde helt opp i spurten.

Følg RA Sporten på Facebook!

Etter overgangen fra Katjusja i fjor, har Alexander Kristoff og Sven Erik Bystrøm skrytt av sitt nye lag og de nye impulsene de har fått fra UAE Emirates. Tirsdag debuterte duoen for sitt nye lag, på hjemmebane i Dubai.

Tour of Dubai startet nemlig tirsdag med en paddeflat etappe på 167 kilometer fra hjertet av Dubai rundt om i en sløyfe rundt Emiratet før det endte opp i en massespurt ved den kunstige øyen Palm Jumeirah.

Fjorårets store spurtlag, Quick-Step Floors, tok kommandoen inn på den siste kilometeren sammen med Kristoffs gamle lag, Katjusja.

Ut på oppløpet var det en trio med Ellia Viviani (Quick-Step), Dylan Groenewegen (Team Lotto-NL Jumbo) og Magnus Cort Nielsen (Astana) som hadde brutt fri og som gjorde opp om de tre første plassene. Der vant Groenewegen knepent foran danske Cort Nielsen.

Alexander Kristoff spurtet forbi det som var igjen av hovedfeltet, og sikret seg fjerdeplassen i sitt debutritt for UAE Emirates på samme tid som vinneren.