Annonse
Mark van Guilder (gullhjelm) gjorde et nydelig forarbeid til Spencer Humphries (nr.2) for hans 4-0-mål. Van Guilder gjorde nok en praktkamp, og var viktig i Oilers første seier i semifinaleserien. Foto: Carina Johansen

Komfortabel seier for Oilers i første semifinale

Oilers og Sparta var ganske jevnbyrdige i den første og tredje perioden, men seriemesterne dominerte midtperioden til de grader. Med fire mål i den ble det til slutt en grei seier for Oilers i den første semifinalen.

Annonse
Rogalandsavis

Følg RA Sporten på Facebook!

Henrik Holm står bokført med 240 minutter så langt i sluttspillet, mens hans motstanderkeeper Sam Ward står bokført med 574 minutter (!). Det er mye av grunnen til at Oilers også valgte Sparta som sin semifinalemotstander, da laget fra Sarpsborg har spilt nesten seks kamper mer enn Oilers.

I tillegg til verdensrekordkampen der de spilte i 11. perioder, så måtte de også ut i sju kamper der Sparta avgjorde kvartfinaleserien torsdag kveld. I mellomtiden har Oilers ligget med beina i været og fulgt de andre kvartfinalene, i hvert fall når de ikke har trent selv.

Det blir deilig å komme i gang igjen, og så er det kjekt at vi endelig har fått en motstander. Sparta kommer hit i krigsmodus etter å ha kjempet seg igjennom kvartfinalen, og den krigen må vi være beredt til å ta. Sparta har vist at de er veldig gode til å forsvare seg, de har en god keeper og har kvalitetsspillere i alle ledd som gjør at de er gode på kontringer. Samtidig har de brukt få folk og spilt lange kamper, så vi må utnytte det overskuddet vi har bygget opp i løpet av uken, sa Pål Gulbrandsen da han forklarte lagvalget på fredag.

Oilers rekker:

Keeper: Henrik Holm (Smith)

1.rekke: Eirik Salsten, Henrik Solberg, Josh Soares, Mats Larsen Mostue, Tommy Kristiansen.

2.rekke: Dan Kissel, Dennis Sveum, Mark van Guilder, Tim Kunes, Eric Nystrom.

3.rekke: Magnus Hoff, Daniel Rokseth, Kristian Forsberg, Spencer Humphries, Markus Søberg

4.rekke: Christian Dahl-Andersen, Svein Petter Falk-Larssen, Henrik Medhus, Scott Macauley, Kjetil Martinsen.

 
Annonse