Annonse
Oilers tar imot Stjernen i DNB Arena. Foto: Jan Henrik Heggebø

Komfortabel Oilers-seier mot Stjernen

Oilers dominerte fra ende til annen i seriekampen mot Stjernen. Nykommeren Rapuzzi var en av dem som noterte seg på scoringslisten i 4-0-seieren.

Annonse
Rogalandsavis

Følg RA Sporten på Facebook!

Både Oilers og Stjernen har slitt i nedre halvdel av tabellen så langt denne sesongen, og i dag møtes lagene i DNB Arena. Med en Oilers-seier kan imidlertid hjemmelaget klatre opp til 5. plass på tabellen.

Da gjelder det å tette igjen bakover for de svarte, hvite og gule. Selv om Oilers har fått det til å stemme i den offensive delen av spillet den siste tiden, med sine 17 scoringer de siste fire kampene, har det samtidig sviktet defensivt. Laget har nemlig også sluppet inn 13 mål på fire kamper.

– Det gjelder å ha selvtillit i egen sone og ta de rette valgene til enhver tid. Vi blir stadig bedre men det kreves tålmodighet, sier Markus Søberg til RA.

LES OGSÅ: «Leter etter den defensive nøkkelen»

I den anledning kan Stjernen, som står med færrest scoringer så langt denne sesongen (42), være den perfekte motstander.

Da gjenstår det bare å se om Oilers kan fortsette den gode scoringsformen de har hatt den siste tiden, og samtidig tette igjen bakover.

Henrik Holm fortsetter i mål. 

Oilers rekker:

  1. rekke: Johannessen, Gedig – Rapuzzi, Soares, Cornet
  2. rekke: Mostue, Rokseth – Søberg, Kokkala, Salsten
  3. rekke: Humphries, Solberg – Løvlie, Forsberg, Hoff
  4. rekke: Kjellesvik, Vikingstad – Børresen, Medhus, Henriksen

 

 
Annonse