Komfortabel hjemmeseier for Sandnes

Sandnes håndball vant sin fjerde kamp for året, da Kolstad ble beseiret 33-25 på hjemmebane søndag kveld.

Tre seire og fire tap har det blitt på Sandnes første sju kamper i Eliteserien i håndball, og søndag møtte de lyseblå tabellnabo Kolstad hjemme i Sandneshallen.
Det var en jevn affære fra start, der lagene byttet på å ha ledelsen de første sju minuttene. Da tok Kolstad en ledelse som holdt helt inn til ti minutter før pause, da Sandnes snudde omgangen på hodet og gikk til pause med 15-14-ledelse.
Jevnt var det også ut fra startblokkene etter pause, men ti minutter ut i omgangen gikk Sandnes fra 19-19 til 25-19. De seks målene på rad midtveis i andre omgang viste seg å være nok for å sikre Sandnes' tredje hjemmeseier så langt i år. Til slutt vant de lyseblå ganske komfortabelt med 33-25.
Lars Sigve Hamre ble toppscorer for hjemmelaget med sju mål, mens Daniel Brandmo scoret flest mål for bortelaget med åtte. Sandnes' fjerde seier for året betyr at de lyseblå har åtte poeng etter de første åtte kampene.