Knepent tap for Sola

Tertnes vår årets første motstander i Åsenhallen. Det ble en enormt jevn kamp.

Sola åpnet friskt i Åsenhallen. Da halve førsteomgangen var spilt var stillingen 10-2 til Sola. Etter 16.50 fikk Malin Holta rødt kort på stillingen 10-3. Hun hadde allerede scoret fire mål på de 16 minuttene og 50 sekundene hun fikk med seg av kampen. Da startet opphentingen for Tertnes.

Til pause var differansen kun på fem mål, før det ble en særdeles spennende avslutning på kampen. Med seks minutter igjen på kampuret var stillingen 24-24. Det ble det kun scoret ett mål i løpet av de seks minuttene. Det målet scoret Madeleine Hilby på Tertnes.

For Sola spilte Emma Haugstvedt, som signerte for Sola i romjulen. 19-åringen fikk sin seriedebut for Sola i kveldens kamp, og scoret tre mål.