Annonse
Kristian Forsberg og Oilers manglet kun litt skarphet foran mål forrige gang lagene møttes. Nå får de sjansen til å revansjere tapet. Foto: Carina Johansen NTB Scanpix

Knapt Oilers-tap mot Frisk Asker

Oilers viste seg fra en mye bedre side i dag, men det holdt likevel ikke til seier. Etter kveldens 2-1-tap står Oilers med kun én seier på de siste ti kampene på fremmed is.

Annonse
Rogalandsavis

Følg RA Sporten på Facebook!

Før kampen:

En Oilers-seier i kveld kan føre til at laget tar et aldri så lite byks på tabellen. Statistikken er imidlertid imot dem før de møter Frisk Asker i Askerhallen.

Oilers har nemlig bare vunnet ett av åtte borteoppgjør denne sesongen, mens Frisk Asker har vunnet seks av ni på egen is. I tillegg ligger Frisk Asker på en sterk 2. plass, mens Oilers sliter på nedre halvdel av tabellen. Nærmere bestemt på 7. plass.

LES OGSÅ: – Blir spesielt å møte Oilers

For at Oilers skal sikre seg en etterlengtet borteseier i kveld, trengs det offensiv kraft. Det er noe klubben har hatt mindre av etter at de kvittet seg med Tony Romano og Harrison Reed.

Sportsdirektør Pål Higson hinter imidlertid frempå at Oilers snart er i ferd med å forsterke i de offensive rekker.

– Vi jobber konkret med et par spillere nå, men det er ikke klart enda. Jeg tror nok det tar noen dager enda. Realistisk sett spiller ingen nye for oss før etter pausen, uttalte Higson nylig overfor RA.

Dermed må Oilers klare seg med den troppen de har, i minst en kamp til. Hvem som spiller, og hvordan kampen går, ser du like under.

Oilers stiller slik:

  1. rekke: Lorentzen, Forsberg, Løvlie – Solberg, Mostue
  2. rekke: Børresen, Soares, Søberg – Gedig, Humphries
  3. rekke: Hoff, Kokkala, Salsten – Kjellesvik, Strøm
  4. rekke: Talge, Vikingstad, Medhus – Klofutar, Henriksen

Opsahl fortsetter i Oilers-buret.

 
Annonse