Klubbløse Bjarnason med mål i kvalseier

Island holdt følge i kampen om EM-sluttspill i gruppe H med å ta en oppskriftsmessig 3-0-seier hjemme mot Moldova lørdag. Birkir Bjarnason scoret ett av målene.

Etter en drøy halvtime var Kolbeinn Sigthórsson framme og satte 1-0 for Erik Haméns utvalgte.

Den tidligere Viking- og Bodø/Glimt-spilleren Birkir Bjarnason var våkent framme inne i feltet på en corner og satte 2-0 fra kort hold etter 55 minutter.

Bjarnason ble i august løst fra kontrakten med Aston Villa og har ikke fått noen ny klubb ennå.

En annen tidligere Viking-spiller, Jón Dadi Bödvarsson, hadde pasningen til Sightorssons scoring.

Han var igjen sterkt delaktig i Islands tredje scoring. Han presset Moldovavs forsvarsspiller Victor Mudrac til å sette ballen i eget nett etter 77 minutter.