Klemetsen Jakobsen sendte VBK til topps

Nyopprykkede Vardeneset har fått en pangstart i 3. divisjon med to seirer av to mulige. Lørdag vant de 3-2 borte mot Fana og Steffen Klemetsen Jakobsen scoret to av målene.

Richard Enges menn var før sesongen klare i talen. Tiki-taka og finspill fikk andre ta seg av. VBK skulle overleve og være akkurat så kyniske som de behøvde å være.

Så langt har planen funket perfekt med seks poeng av seks mulige.

– Jeg er kjempefornøyd, men nå er det viktig at vi ikke tar av. Det er kun spilt to kamper, sier VBK-trener Richard Enge.

Sen avgjørelse

Lørdag ledet de 2-0 borte mot Fana etter mål av Klemetsen Jakobsen og Kristian Kaldhol Molvær. Selv om Fanas Simen Brekkhus og Thomas Stene Spilde sørget for å hente inn ledelsen  så sent som i det 85. minutt hadde VBK svar.

Den notoriske måltyven Klemetsen Jakobsen ordnet tabelltopp etter 86 minutter.

Det var en fullt fortjent seier. Vi vet hva vi har å tilby. Det handler om et godt kollektiv. Et lag. Fana har mange talenter, men de var mest opptatt av å slå innsidepasninger. Vi produserte klart flest sjanser, sier matchvinneren til RA.

Uavgjort for Brodd og Viking 2

I oppgjøret mellom Viking 2 og Lysekloster ble det også registrert mål i familien ved Thomas Klemetsen Jakobsen. Han utlignet til 1-1 på Viking stadion og sørget for ett poeng til Thomas Pereiras menn på straffe etter 85 minutter.

For Viking 2 var Usman Sale med av de etablerte A-spillerne.

Brodd spilte på sin side 0-0 borte mot Varegg i Bergen.