Klarte ikke hente seg inn etter marerittstart

Madla møtte EIKs nest beste til dyst mandag kveld, men fikk den verst tenkelige starten med mål i mot og Chris Talge ut med skade etter seks minutter. Deretter ble det en kamp i motbakke for de blåkledde.

Madla møtte tabelljumbo EIK2 borte mandag kveld, men det var ligaens dårligste lag som kom klart best i gang i Egersund. Allerede i løpet av kampens 20 første sekunder kom dagens første mål, da Stefan Ghilom overlistet Madla-keeper Lars Sveingard.

Fem minutter senere ble ikke situasjonen bedre for gjestene, som fikk Chris Talge skadet. Nærmere halvtimen spilt kom også vertenes andre mål, signert Kevin Beugre, som gjorde at stillingen til pause var 2-0 til tabelljumbo EIK 2.

Åtte minutter før slutt fikk Madla en livlinje og en vei inn i kampen igjen, da Einar Holst-Larsen reduserte til 2-1. Men det håpet skulle bli kortvarig, da Simen Haughom scoret to mål på to minutter helt på tampen. Dermed endte det med 4-1-tap for Madla borte mot EIK 2.

Tapet gjør at Madla blir stående med sine 25 poeng etter 17 kamper. Det er fem poeng opp til tredjeplassen, og sju til nedrykk. Tabellen og kampfakta finner du her.