Kapteinen ut med skade da Viking tapte

Viking slo Lillestrøm 2-0 på Åråsen forrige søndag. Bodø/Glimt gjester SR-Bank Arena, vil Viking fortsette der de slapp? Kampen er ferdigspilt, stillingen ble 3-4.

Bilde 1 av 3

Følg RA Sporten på

Av: Kristoffer Knutsen

Andre omgang:

90 min: Dommeren blåser av, og kampen er ferdigspilt. Viking taper sin første eliteseriekamp på SR-Bank Arena etter opprykket.

90 min: Mååål 3-4 Runar Hove dukker opp på bakeste stolpe og setter dermed inn sitt første mål for Viking! Det blir en intens avslutning på kampen.

90 min: Hjørnespark til Viking. Iven Austbø er over midtbanen og vinner tilbake ballen når Bodø/Glimt klarerer. Viking angriper med hele maskineriet.

90 min: Det er lagt til fire minutters tilleggstid.

89 min: Glimt står høyt med ballen og skjermer den. Viking får brutt av, og jobber for en ny redusering.

85 min: Nytt bytte hos Bodø/Glimt. Amor Layouni byttes ut til fordel for Jens Petter Hauge.

84 min. I dag er det 8203 tilskuere på SR-Bank Arena.

82 min: Runar Hove avbryter et Bodø/Glimt-angrep, og stormer fremover. Han prøver å spille gjennom Sale Usman, men ballen blir stoppet av Bodø/Glimt-forsvaret.

81 min: Innkast til Viking. Bjørshol kaster langt inn i feltet, men den heades utenfor.

76 min: Tommy Høiland byttes ut for Viking, mens unggutten Jostein Ekeland får sjansen.

73 min: Viking har på ingen måte gitt opp, og får hjørnespark. Etter et klareringsforsøk fra gjestene vinner Viking tilbake ballen. Vikstøl får sjansen til å skyte fra venstre hjørne av 16-meteren, men skyter over målet.

69 min: Måål 2-4 Innbytter Usman Sale reduserer for Viking!

66 min: Mål 1-4 Philip Zinckernagel bruker bare seks minutter på banen før han øker ledelsen for Bodø/Glimt. Innlegget fra Layouni ble sendt forbi Iven Austbø, og en opphenting for Viking virker vanskelig.

65 min: Samuel Fridjonsson byttes ut, og Johnny Furdal får sin debut i Eliteserien! Den 33 år gamle midtbanespilleren har aldri tidligere spilt på det øverste nivået i Norge.

62 min: Et flott angrep fra Viking ender med hjørnespark. Gjestene får klarert, men Viking beholder ballen.

60 min: Nytt spillerbytte hos Bodø/Glimt. Tidligere Vidar-spiller Geir Andre Herrem byttes ut, Philip Zinckernagel kommer inn.

54 min: Viking blir presset dypt ned på egen banehalvdel, ballen går til slutt til utspark uten at gjestene klarer å komme til noen store sjanser.

50 min: Mål 1-3 Amor Layouni øker ledelsen for gjestene etter en kontring. Viking sto høyt, og ble brutalt straffet.

49 min: Hjørnespark til Bodø/Glimt. Hjørnesparket går ut til utspark fra Iven Austbø. Austbø setter ballen raskt i spill med å spille opp Kristian Thorstvedt, som sammen med resten av Viking stormer i angrep.

46 min: Bodø/Glimt foretar et spillerbytte. Ut går målscorer Fredrik Andre Bjørkan, inn kommer Isidoro Torres. Andre omgang er i gang.

Første omgang:

45 min: Omgangen er ferdigspilt, og Bodø/Glimt kan gå fornøyd til pause med ledelsen 2-1 på SR-Bank Arena. Viking bruker nok pausen til å planlegge hvordan de skal komme tilbake i andre omgang.

45 min: Det er lagt til tre minutters tilleggstid i første omgang. Omgangen har så langt hatt tre mål, en skade på Zlatko Tripic og det påfølgende spillerbyttet.

43 min: Usman Sale prøver å skape noe fra vingen, og jobber seg fint inn i feltet. Skuddet blir for svakt og Bodø/Glimt setter i gang et angrep.

36 min: Mååål 1-2 Ibrahimaj sender en nydelig gjennombruddspasning til Tommy Høiland. Høiland runder og sender ballen bakover til Kristian Thorstvedt, som svarer med å redusere for Viking med et langskudd!

33 min: Rolf Daniel Vikstøl utfører en nydelig takling utenfor egen 16-meter og får fart på ballen. Ballen ender hos Zymer Bytyqi, som blir taklet av Bodø/Glimts Patrick Berg. Det ender med gult kort til Berg, og et frispark som gjestene får klarert. Viking har på ingen måte gitt opp.

28 min: Mål 0-2 Geir Andre Herrem fra Bryne dobler ledelsen for Bodø/Glimt.

27 min: Den lange midtstopperen Runar Hove klarerer ballen med hodet. Hans tredje avverging av sjanser med hodet for dagen.

21 min: Spillerbytte på Viking allerede etter 21 minutter. Zlatko Tripic går av banen, og blir erstattet av Usman Sani Sale. Trolig vil Berntsen spare Tripic til neste ukes cupkamp, spesielt etter at han ble liggende før Bodø/Glimts mål.

18 min: Mål 0-1 Fredrik Andre Bjørkan sender Bodø/Glimt i ledelsen på SR-Bank Arena.

15 min: Viking-kaptein Zlatko Tripic ble liggende på midtbanen. Fikk hjelp av Vikings mediniske personell og er nå tilbake på banen.

12 min: Etter en farlig sjanse for Bodø/Glimt går Viking i angrep. Tripic blir taklet før han får sparket ballen inn i feltet, og får frispark. Etter frisparket ender ballen hos Fridjonsson, som skyter fra 18 meter.

8 min: Et nydelig samspill mellom Tripic og Høiland fører Viking fremover på banen, men Glimt klarer å stoppe det hele før det blir en målsjanse ut av det.

5 min: Kampens første gule kort deles ut, til den gulkledde Morten Ågnes Konradsen. Viking får frispark fra rundt 30 meter, men klarer ikke å skape noe ut av det.

1 min: Bodø/Glimt tar avspark og kampen er i gang på SR-Bank Arena. Før avspark ble tidligere Bodø/Glimt-spiller Runar Berg hedret med applaus i et minutt. Berg døde tidligere denne uken.

Før kampen:

Viking er klar for sin tredje kamp på en uke. Etter seier mot Lillestrøm forrige søndag og seieren mot Sandnes Ulf i NM på onsdag venter serietreer Bodø/Glimt.

Viking-trener Bjarne Berntsen har denne uker skrevet under en ny kontakt som hovedtrener. Berntsen skal med den nye kontrakten lede Viking ut 2021.

Berntsen har tatt ut dette laget til å møte laget fra Nordland (4-3-3): Iven Austbø - Sondre Bjørshol, Runar Hove, Viljar Vevatne, Rolf Daniel Vikstøl - Ylldren Ibrahimaj, Samuel Fridjonsson, Kristian Thorstvedt - Zymer Bytyqi, Tommy Høiland, Zlatko Tripic.