André Danielsen er klar på at spillerne ønsker seg Ian Burchnall som ny trener. Her er han under dagens trening i Vikinghallen. Foto: Pål Karstensen

Kapteinen: – Ingen tvil om at vi vil ha Ian

Viking-kaptein André Danielsen synes det er trist å miste Kjell Jonevret, men er klar på hvem som bør overta.

Følg RA Sporten på Facebook!

Viking-spillerne fikk vite nyheten før de gikk på treningsfeltet i går morges, men allerede før det hadde flere rukket å lese om det i avisene.

LES OGSÅ: Jonevret lettet over utfallet

– Jeg ble litt overrasket over å lese om det i avisen ja, det må jeg innrømme. Jeg synes det er trist å skille lag med sjefen vår som har vært her i 4,5 år, sier Danielsen til RA.

Han er ikke i tvil om hvem han ville ha valgt som ny trener, hvis det hadde vært opp til spillerne.

– Hadde du spurt spillerne er det ingen tvil om at spillerne vil ha Ian Burchnall. Men i all min tid her i Viking har vi ikke blitt spurt til råds av de som bestemmer én gang, selv om vi kanskje burde det, sier han.

LES OGSÅ: Hvor går veien videre, Viking?

Også keeper Iven Austbø er lei seg for å se Jonevret gå.

– Jeg synes «Kjelle» har gjort en god jobb og har et godt forhold til han, så det er kjedelig at han ikke skal være her lenger. Men det er en avgjørelse klubben har tatt, og da må vi avfinne oss med det, sier Austbø.

Han ønsker ikke å legge seg for mye opp i om det var riktig eller galt valg av klubben eller hvem som skal ta over.

– Jeg håper vi får inn en motivator på feltet som vet hva han vil. Ian har vært her i to år nå og kjenner oss og klubben veldig godt, og det er ingen tvil om at han kunne gjort en god jobb, sier Austbø.

LES OGSÅ: – Burchnall en sterk kandidat