Remi Johansen var tilbake for Ulf etter nesten tre måneder ute med skade. Midtbanegeneralen kan bli svært viktig i de siste åtte kampene. FOTO: CARINA JOHANSEN

Johansen tror på rotterace

Bodø/Glimt – Sandnes Ulf 0–0. Sandnes Ulf ble det andre laget denne sesongen til å ta poeng på Aspmyra da viktige Remi Johansen gjorde comeback fra skade. Hærføreren tror på en voldsom duell helt inn om den siste direkte opprykksplassen.

Følg RA Sporten på Facebook!

De lyseblå var noe uheldige som ikke tok alle tre poengene i Bodø onsdag. Laget skapte flere fete muligheter i løpet av kampen. Både Kjell Rune Sellin, Kent Håvard Eriksen og Axel Kryger var nære.

– En jevnt kamp. Jeg synes vi skulle vært litt bedre på å kontrollere for å skape bevegelse i Glimt. Samtidig er det en voksen kamp av oss. Vi har tatt fire poeng mot Glimt i år. Det tror jeg ikke mange lag vil gjøre, sa Remi Johansen til Eurosport etter kampen.

LES OGSÅ: - Eriksen er utrolig viktig for oss

Tre måneder ute

Midtbanegeneralen har vært ute av spill i nesten tre måneder med en ankelskade. Egentlig var det ikke snakk om noe langvarig, men han prøvde seg for tidlig mot Jerv og fikk tilbakefall. Onsdag fikk han 26 minutter på banen.

– Det var deilig å spille igjen. Tre måneder, minus kampen mot Jerv, er lang tid. Nå nærmer jeg meg en tilstand jeg kan være bekjent av. Jeg er snart hundre prosent igjen, slår han fast.

Johansen og Sandnes Ulf ligger fire poeng bak start i kampen om direkte opprykk. Ranheim ligger ett poeng foran. Det ene poenget i Bodø kan bli viktig nok.

– Det blir et rotterace helt inn. Gjør vi jobben selv tror jeg vi skal være fryktelig nære å klare det, sier han.

Trener Bengt Sæternes var OK fornøyd med både prestasjon og resultat på sin gamle hjemmebane.

– Jeg er fornøyd med at vi ikke slipper inn mål her. Det er en tøff kamp. Vi var ganske bra, men manglet litt på siste tredel. Vi var ikke distinkte nok og i forhold til å gå på avslutninger. Det ble litt for mye kombinasjonsspill, sier han til Eurosport.

LES OGSÅ: Miljeteig matchvinner for Ulf

Tror spillerne ble overrasket

Sæternes tror kanskje spillerne ble litt overrasket over at de dominerte mot et Glimt som har vært i kalasform den siste tiden.

– Jeg så at spillerne nølte litt. Da gikk det litt i stå. Jeg tror de ble overrasket over å få så mange sjanser, sier han.

Glimts trener Åsmund Bjørkan hadde på sin side ingen problemer med å erkjenne at ett poeng var et meget godt resultat for Bodø/Glimt. Spesielt på en dårlig dag for dem.

– Ett poeng er kjempeviktig for oss, men prestasjonen er vi ikke fornøyd med, slår han fast.

LES OGSÅ: Sandnes Ulf kastet vekk 3-0


Kampfakta:
Fotball, Obos-ligaen
Bodø/Glimt – Sandnes Ulf 0–0
Aspmyra, 2893 tilskuere
Glimt (4-3-3): Richardo – Jonassen, Bjørnbakk, Lode, Dahl Reitan – Saltnes, Angel, Moberg – Hauge (Layoni i 34 min.), Opseth, Olsen.
Ulf (4-4-4-2): Sahlgren – Sola, Nielsen, Geertsen, Vevatne – Kryger, Nisja, Kristoffersen (Johansen i 26 min.), Brix – Eriksen, Sellin (Skartun i 6 min.).
Gule kort: Tomas Kristoffersen, Axel Kryger og Nikolai Geertsen, Ulf. Ulrik Saltnes, Bodø/Glimt