Isac Elliot kommer til Stavanger i forbindelse med Vinterlyd-turneen. Her fra et av den finske popyndlingens tidligere besøk i byen. Foto: Frode Olsen

Isac Elliot kommer til Stavanger

Isac Elliot og Kurt Nilsen er blant artistene som skal skape oppmerksomhet om innsamlingsaksjonen Krafttak mot Kreft.

For tolvte året på rad ruller konsertturneen Vinterlyd igjen ut på veien. Det finske popidolet Isac Elliot er blant artistene som tar turen til Stavanger 9. mars. Dette er andre gang finnen blir med på hele turneen.

– Det blir helt fantastisk å spille på Vinterlyd igjen. Det var noe av det morsomste jeg har gjort. Det er en liten stund siden jeg var i Norge og reiste rundt, men nå skal jeg Norge rundt og hilse på dere. Jeg er skikkelig «hyped»! Håper vi sees! Sammen skal vi gjøre et skikkelig krafttak mot kreft, sier Elliot i en pressemelding.

Vinterlyd-turneen er et samarbeid mellom P4 og Kreftforeningen. Målet med turneen er å skape oppmerksomhet om innsamlingsaksjonen Krafttak mot Kreft.

Arrangementet er gratis for publikum, og 9. mars er Vinterlyd på plass i Stavanger.

I tillegg til Isac Elliot kommer også Kurt Nilsen, i tillegg til den norsk/svenske duoen Tungevaag & Raaban, Jesper Jenset og Atle Pettersen.

–    Vi er enormt stolte over det artistgalleriet vi har med oss i år. Her har vi artister for enhver smak, og vi håper på fulle torg og bøsser rundt om i landet, sier generalsekretær i Kreftforeningen Anne Lise Ryel.