Annonse
Tidligere Lillestrøm-spiller Bonke Innocent tar gjerne med seg Eliteseriens «Neymar» til sin nye klubb Malmö. Her er Adegbenro i duell med Michael Haukås på torsdagens Viking-trening. Foto: Pål Karstensen

Innocent vil ha Adegbenro til Malmö

Den ferske Malmö-spilleren Bonke Innocent vil bli lagkamerat med «den norske Eliteseriens Neymar», også kjent som hans venn Samuel Adegbenro.

Annonse
Rogalandsavis

Følg RA Sporten på Facebook!

Bonke Innocent har gjennomført sin første trening med Malmö etter overgangen fra Lillestrøm. Før overgangsvinduet vil han prøve å få sin venn og Viking-spiller Samuel Adegbenro til den svenske mesteren.

– Jeg vil si at han er som den norske ligaens Neymar, sier Innocent til Expressen.

– Han er min venn. Når han har spilt kamper i området jeg bor, har vi passet på å møte hverandre. Nå har jeg sagt at han må komme til Malmö. Vi har alltid snakket om å spille sammen. Om han kommer, vil det være en drøm som går i oppfyllelse får både meg og ham, la han til.

Adegbenro har også blitt koblet til Malmö i det pågående overgangsvinduet. 21-åringen har scoret seks mål og har fire målgivende pasninger på 14 kamper.

– Jeg har spilt mot ham i to år nå. Han er en god spiller, fantastisk kantspiller. Jeg håper at han kommer hit, fortsetter han.

Annonse