Ina Wroldsen kommer til Stavanger i høst. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Ina Wroldsen kommer til Utopia

– En stemmeprakt og tilstedeværelse på scenen som jeg gleder meg til folk skal få sett på Utopia, sier festivalsjefen.

Forrige uke kunne Utopia presentere de tre første artistene: David Guetta, Highasakite og Julie Bergan. Nå er det klart at også Ina Wroldsen kommer til festivalen i høst.

Wroldsen begynte sin karriere som artist, men begynte raskt å skrive låter for andre artister. Artister som Calvin Harris, Shakira, Jess Glynne, Clean Bandit, Sean Paul, Demi Lovato, Britney Spears, Anne Marie, The Pussycat Dolls, Shontelle, James Arthur, Leona Lewis, Little Mix, The Saturdays og One Direction har benyttet seg av hennes låtskrivertjenester.

– Det er nok ikke enkelt å se for seg hvor stort mye av det Ina har oppnådd er, men verden har virkelig lagt merke til Wroldsen både som låtskriver og artist. Det virker som alt hun tar i blir til gull og hennes låter blir stadig framhevet på verdens viktigste musikkliste; Billboard. I tillegg har hun et enormt liverepertoar med en stemmeprakt og tilstedeværelse på scenen som jeg gleder meg til folk skal få sett på Utopia. Jeg tror endelig at Wroldsen skal få den oppmerksomheten hun fortjener, også i sitt eget hjemland, sier festivalsjef Espen Yung Svendsen i en pressemelding.

Utopia arrangeres for første gang 1. og 2. september både utenfor og inne i Stavanger konserthus.

LES OGSÅ: DJ-legende topper ny festival