Annonse
Samuel Adegbenro i aksjon under eliteseriekampen i fotball mellom Viking og Kristiansund på Viking stadion. Nå kan han være på vei vekk fra de mørkeblå. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix

I ferd med å matche Vikings krav

Etter det RA kjenner til er det nå i ferd med å komme inn bud på Samuel Adegbenro som matcher Vikings minimumskrav for å slippe stjernespilleren.

Annonse
Rogalandsavis

Det har vært offisielle bud på Samuel Adegbenro tidligere denne måneden, men de har vært for lave til at Viking har kunnet akseptere.

Den gangen var det den tyske 2. bundesligaklubben Fortuna Düsseldorf som prøvde seg, men beløpet skal ha vært langt unna det Viking ønsket. Suleiman Abdullahis klubb Eintracht Braunschweig skal også ha forhørt seg.

LES OGSÅ: – Ville vært vanskelig for meg å spille mot Viking

Etter det RA kjenner til skal Viking ønske 12–13 millioner kroner for å slippe juvelen.

Torsdag kveld skal det ha kommet signaler fra en konkret klubb om at et bud som er på over én million euro skal komme innen kort tid.

Skjer det er klubben for alvor nødt til å ta noen vanskelige valg.

– Vi har hatt ønske om å selge ham ut. Det er mest penger å hente der. Et salg ut er vår førsteprioritet. Så er han så viktig at vi føler vi må ha godt betalt før vi gjør det, sa sportssjef Bård Wiggen til RA tidligere i juli.

Viking har lenge vært klare på at de håper på en budkrig rundt Adegbenro.

Det kan også fortere skje om et bud på spilleren faktisk aksepteres.

LES OGSÅ: Budkrig på Adegbenro

Annonse