Hun blir ny regiondirektør i NHO Rogaland

Tone Grindland (42) blir ny regiondirektør for NHO Rogaland.

Grindland kommer fra stillingen som næringssjef i Stavanger kommune og har tidligere jobbet for Greater Stavanger og Stavangerregionens Europakontor i Brussel og i Rogaland.

– Rogaland er Europas energihovedstad og sitter på ressurser, kompetanse og innovasjonskraft som gjør regionen rustet for nye forretningsmuligheter og markeder. NHO spiller en sentral rolle i Norge når det gjelder å sikre forutsigbare rammevilkår for næringslivet. Europapolitikk har stor betydning for handel med nærmarkedet i Europa. Jeg mener det er avgjørende at Rogalands bedrifter holder seg orientert om politikk som er under utforming nasjonalt og globalt, og bruker de påvirkningsmulighetene som finnes, sier Grindland i en pressemelding.

Grindland tar over som leder ved NHO-kontoret i Rogaland etter Svein Olav Simonsen som gikk bort i slutten av februar i år.

LES OGSÅ: Svein Olav Simonsen er død

– Vi er svært glad for å ha fått Tone med på vårt lag. Når vi nå har fått ny regiondirektør på plass gir det oss mulighet til å jobbe videre med å øke forståelsen for behovet for mer verdiskaping, flere arbeidsplasser og fortsatt utvikling av nærings- og samfunnsliv i Rogaland, sier styreleder i NHO Rogaland, Bernt Arne Breistein.

Grindland starter i jobben 25. august.