Hockeysnakkis: Nystrom holder døren åpen for Oilers

Eric Nystrom (34) har fått smaken på hockey tilbake. Derfor setter han nå døren åpen for å fortsette karrieren foran lørdagens første NM-finale mot Frisk.

Følg RA Sporten på Facebook!

 

I siste episode av RA-sportens nett-TV-program «Hockeysnakkis» fikk spilleren med over 600 NHL-kamper spørsmål om fortsettelsen. Svaret bør få Oilers-administrasjonen til å finne fram kalkulatorerene umiddelbart.

– Det er et godt spørsmål og jeg har ikke bestemt meg. Jeg la opp i fjor, men nå som jeg begynner å få godfølelsen tilbake så er sesongen omtrent over. Jeg er litt ute av syklusen kan du si. Vi få se hva som skjer, sier han til RA.

– Så det er mulig at du kan fortsette i Oilers neste sesong?

– Ja. Jeg vil ikke utelukke noe. Denne gangen kunne ikke kona mi bli med hit, men jeg tror hun virkelig hadde likt opplevelsen med å være her. Jeg elsker fortsatt spillet, men det er mange beslutninger som må tas, sier Nystrom.

LES OGSÅ: Har solgt 3350 finalebilletter

Åpner ikke alle lommer

Klubbeier Tore Christiansen synes selvsagt det er et kjempekompliment at en stjerne, som egentlig er altfor stor for norsk hockey, er i ferd med å komme til den konklusjonen. Samtidig er det ikke slik Oilers vil kaste seg rundt i en ellevill pengegalopp.

– Vi vil ikke åpne alle lommer vi har for å få det til. Den tiden er over. Vi har hatt suksess uten å gjøre det. Samtidig er ikke vi leie oss om Nystrom finner ut at han vil fortsette – og at han føler at han kan gjøre det her innenfor de lønnsrammene Pål Higson har å forholde seg til, sier Christiansen om klubbens best betalte spiller.

Dersom Nystrom likevel velger å gi seg etter sesongen håper han uansett han gjør det med et NM-gull i bagasjen. Det vil i det minste gjøre familiemiddagene med faren Bob, som har en håndfull Stanley Cups, litt enklere.

– Det er grunnen for at jeg kom. Sjansen for å vinne en tittel. Vi nære nå, men har fortsatt mye arbeid foran oss. Nå møter vi et godt lag. Det blir en stor utfordring og det skal bli gøy, sier angrepsesset.

LES OGSÅ: «Hockey som vinner titler»