Alexander Kristoff har syklet i Katjusja siden 2012, men VG melder søndag kveld at nordmannen har vraket kontraktstilbudet fra sitt nåværende lag og fortsetter i UAE. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Hevder Kristoff har skrevet under for UAE

VG skriver søndag at Alexander Kristoff er ferdig i Katjusja, og at han den neste sesongen skal sykle sammen med Vegard Stake Laengen i UAE.

Følg RA Sporten på Facebook!

VG skriver at Alexander Kristoff har vraket forslaget til ny kontrakt fra sitt nåværende lag, og heller skal sykle for United Arab Emirates fra neste sesong av.

Jeg gleder meg til neste år. Det blir bra. Intensjonen er skrevet under, men ikke selve kontrakten, sier Kristoff uten å bekrefte VGs opplysninger.

Det har gjennom hele Touren vært spekulert i at Kristoff er ferdig i Katjusja, og at han kom til å skifte lag. Astana og UAE har vært mest hyppig nevnt, og VG mener altså at Storhaug-ekspressen sykler på lag med Vegard Stake Laengen til neste sesong.

Det er tradisjon for å gjøre avtaler og sikre fremtiden under den andre hviledagen i Tour de France. Lagene har offisielt ikke lov til å annonsere hvilke ryttere de har signert før 1. august. 30-åringen avslørte imidlertid at sykkelfremtiden er avklart.

– Jeg har bestemt meg for hvilket lag jeg skal sykle for, men du får ikke vite hvilket lag ennå, sa han kort til TV 2 etter målgang.

LES OGSÅ: «På tide med noe nytt nå, Alexander»