Herrem toppscorer da faren ble hedret

Camilla Herrem tok farvel med sin største fan og pappa da Ålgård ble slått 43-15 torsdag. Åsenhallen tok samtidig farvel med sin speaker gjennom mange år.

Følg RA Sporten på Facebook!

Lokalderbyet ble en markering av at Carl Otto Herrem har gått bort. Landslagsvingen - som var svært tett knyttet til sin pappa - varslet på forhånd at dette ville bli tøfft i en melding på Instagram;

«Kampdag, Sola-Ålgård kl 18.00 i Åsenhallen. Dette blir nok ein av de tøffeste kampene eg komme te å spille. Første hjemmekamp uten min største supporter på tribunen, det blir vanskelig det 🌹 Før kampen blir det 1 min applaus for å hedre den mest fantastiske mannen i verden ♥️ Glad i deg far ♥️ Savne deg ganske så mye!» "

Herrem viste også fram en ny tattovering for å minnes faren i innlegget.

LES OGSÅ: Camilla Herrem mistet faren

Ett minutts applaus

Carl Otto Herrem ble hedret med ett minutts applaus før kampen. Sola spilte også i sort.

På parketten leverte de varene med storseier. Camilla Herrem ble selv toppscorer med ni mål i 43-15-seieren, mens Malin Holta satte inn åtte mål foran 1000 tilskuere.

Med åtte poeng ned til Follo på kvalifiseringsplass, og fire kamper igjen, har i praksis Sola nå sikret opprykk. Offisielt sikrer de det med poeng når lagene møtes innbyrdes søndag.

LES OGSÅ: Sola-damene vant igjen

Viking og Sandnes vant

I herrenes 1. divisjon vant både Viking og Sandnes onsdag. Begge holdt med det liv i drømmen om opprykk.

Viking slo opprykksklare St.Hallvard med 34-32 hjemme og er to poeng bak kvalifiseringsplass med to kamper igjen.

Den kvalifiseringsplassen innehar Sandnes som onsdag vant 29-27 på bortebane mot Herulf Moss.