Camilla Herrem tar seg alltid god tid til fansen etter kamp. – Da jeg var mindre gikk jeg selv i Åsenhallen og så opp til de kjente ansiktene der, og det at noen av dem hilste på meg gjorde dagen min. Jeg husker hvor mye det selv betød for meg at mine forbilder tok seg tid til å skrive autografer og hilse på, sier Camilla Herrem. Foto: Espen Iversen

Herrem: – Må være på vårt beste

Camilla Herrem håpte å unngå Vipers i NM-kvartfinalen. Hun fikk viljen sin, men spår en tøff kamp mot Storhamar.

Følg RA Sporten på Facebook!

Den hjemvendte landslagsstjernen scoret tre av målene da Sola sikret billetten til kvartfinale for andre året på rad mot Oppsal onsdag.

Lynvingen er likevel klar i talen. Kvarten blir vanskelig og Vipers må unngås om det skal bli finale.

– Storhamar blir en tøff kamp, men jeg er glad den spilles hjemme. Nå stiller de også med fullt lag med Heidi Løke og Anne Kjersti Suvdal. Vi må være på vårt beste for å vinne. Så er det en stund til den kampen og nå må vi konsentrere oss om seriekampene, sier Herrem.

LES OGSÅ: Sola klare for kvartifnale i NM

Blir pakket inn

For Solas største stjerne har hjemkomsten ikke blitt noen stor sportslig suksess på direkten. I alle fall ikke i scoringsprotokollen. Sola har ikke vært gode nok defensivt til at kontringene hun har kommet. Dessuten pakkes hun ekstremt inn av alle motstandere.

– Vi kan ikke starte spillet på midten hver gang, sier Herrem.

Huner også klar på at hun er overrasket over at hun nærmest får frimerke fra start på kanten i hver eneste kamp.

– Ja! Jeg trodde ikke det skulle skje hver gang vi spiller. Det er selvsagt litt kjipt for meg, men det gir også rom og muligheter for backene våre. Når det er sagt bryr jeg meg lite om jeg scorer to eller åtte mål. Et vinnende lag er viktigere.

LES OGSÅ: Derfor gjør Fjeldtvedt comeback i eliteserien

Hektisk hverdag

Herrem var for øvrig veldig fornøyd med måten Sola framsto mot Oppsal da de avanserte i cupen onsdag. Da pakket de igjen bakover. Hun roser også spesielt unge Kristiane Knutsen for innsatsen.

– Det var utvilsomt et steg i riktig retning for oss. Stor forskjell fra tidligere.

Hjemkomsten til Sola har markert starten på en ny hverdag for en spiller som har vært heltidsproff i mange år. Nå har hun kommet til ro i nytt hus, jobber på Sola videregående tre ganger i uken og bidrar på markedssiden i klubben utenom.

– Det har vært ganske hektisk med alt som skjer utenom håndballen. Kanskje mer enn jeg trodde. Det er mye småting her og der. Men nå begynner jeg å falle til ro. Jobb utenom var også selvvalgt og det er givende å være med talentene tre ganger i uken på Sola videregående.