McDonald's skal selge burgere døgnet rundt på Kvadrat. Fra før av har kjeden en døgnåpen restaurant på Klepp. FOTO: McDonald's

Her blir det burger døgnet rundt

Sjekk hvilken McDonald's i distriktet som blir døgnåpen fra 1. desember.

Fra og med 1. desember blir McDonald’s-restauranten ved Kvadrat døgnåpen.

– Flere har etterspurt døgnåpen restauranter her i Stavanger- og Sandnes-regionen, og vi er derfor glade for å kunne imøtekomme denne etterspørselen. Samtidig er det ekstra hyggelig at dette er med på å skape nye arbeidsplasser, sier franchisetaker Ronny Sigbjørnsen i en pressemelding.

20 nye ansatte

I den forbindelse ansetter franchisetakerene også 20 nye medarbeidere til restauranten.

Det betyr at restauranten nærmer seg 100 ansatte når de nye er på plass og restauranten blir døgnåpen.

McDonald’s på Kvadrat blir da en av de største i Norge i antall ansatte.

– Vi opplever at spesielt unge ønsker å opparbeide seg arbeids- og ledererfaring hos oss, og at dette kan være et fint sted å jobbe ved siden av studiene. Stillingene i restauranten blir fordelt på heltids- og deltidsstillinger, og de ansatte virker svært motiverte til å tilby våre velkjente produkter hele døgnet, sier Sigbjørnsen.

Allerede døgnåpent på Klepp

Sigbjørnsen har allerede erfaring med døgnåpne restauranter, blant annet fra McDonald’s på Klepp, som åpnet for 24-timers drift for et drøyt år siden.

– Erfaringene fra Klepp har vært utelukkende positive, og vi tar med oss disse når vi nå går inn med døgnåpen drift ved Kvadrat, sier Sigbjørnsen.