Heftig reisevirksomhet for KrF-toppene

KrFs tre toppledere skal besøke en rekke av partiets fylkesårsmøter i forkant av det avgjørende landsmøtet om partiets veivalg 2. november.

På sine hjemmesider har KrF lagt ut planen for partileder Knut Arild Hareide, nestlederne Olaug Bollestad og Kjell Ingolf Ropstad og de øvrige talerne på fylkesårsmøtene.

Som kjent mener Hareide at KrF bør søke regjeringsmakt sammen med Arbeiderpartiet og Senterpartiet, mens de to nestlederne mener KrF bør fortsette å samarbeide med dagens regjering.

Hareide skal besøke møtene i Buskerud, Agder, Hordaland, Akershus, Oslo og Østfold. Bollestad tar turen til Rogaland og Østfold, mens Ropstad skal tale på møtene i Buskerud, Agder, Hordaland, Akershus og Oslo.

Også stortingsrepresentantene Hans Fredrik Grøvan, Tore Storehaug, Steinar Reiten og Geir Jørgen Bekkevold og KrFU-leder Martine Tønnessen skal i sving for å overbevise fylkesårsmøtene.

Av planen fremgår det at en tilhenger av dagens samarbeidsmodell og en tilhenger av Hareides linje skal tale på hvert enkelt møte.

Rushet med ekstraordinære fylkesårsmøter starter 20. oktober i Rogaland og avsluttes 30. oktober i Østfold.

Allerede onsdag kveld møtes Hareide og Bollestad til duell på et KrF-medlemsmøte i Trondheim.

(©NTB)