Haukali-dobbel ikke nok for Brodd

Petter Olsen Haukali scoret to nye mål for Brodd, men det holdt ikke til tre poeng.

Med Iven Austbø, Zymer Bytyqi, José Cruz, Steffen Ernemann og George Green blant dem som hadde forsterket Viking-rekruttene i mandagens oppgjør mot Brodd, var det også de mørkeblå som tok kommandoen på kampen.
Zymer Bytyqi åpnet scoringsballet med sitt mål etter 15 minutters spill. George Green fulgte opp med mål ti minutter senere, og samme mann økte også Viking-rekruttenes ledelse til 3-0 ti minutter før pause.

Ernemann utvist rett før slutt

Petter Olsen Haukali ga bortelaget et lite håp da han satte inn sitt første for dagen på straffe bare tre minutter ut i den andre omgangen. Jonas Pereira ødela mye av spenningen med sitt mål etter 67 minutter, og gjorde at Olsen Haukalis andre straffemål kvarteret før slutt kun ble et trøstemål.
Ellers ble det ampert på slutten av kampen, da seks av de sju utdelte gule kortene kom de siste 20 minuttene av kampen.
Inkludert Steffen Ernemanns to gule kort, som gjorde at den rutinerte dansken fikk seg en tidlig dusj seks minutter før ordinær tid.
Med seieren klatret Viking 2 forbi Brodd på tabellen, og tok et langt steg vekk fra nedrykksstreken. Brodd på sin side blir liggende fire poeng over Lura, som er på den første nedrykksplassen med 28 poeng i det tre serierunder gjenstår.