Annonse
Saku-Pekka Sahlgren og Nicolai Geertsen havnet i en duell i gårsdagens kamp mot KIL som endte med at begge to fikk kutt i hodet som måtte sys. Foto: Carina Johansen

Håper å ha Sahlgren klar til helgen

Sandnes Ulf opplyser at det etter forholdene står bra til med både Saku-Pekka Sahlgren og Nicolai Geertsen som pådro seg hodeskade under kampen mot Kongsvinger. Ingen av dem fikk påvist hjernerystelse.

Annonse
Rogalandsavis

Følg RA Sporten på Facebook!

Saku-Pekka Sahlgren og Nicolai Geertsen kolliderte kraftig under tirsdagens kamp mot Kongsvinger. Det førte til at blodet fosset fra begge to, og at Sahlgren til slutt ble byttet ut. Hendelsen førte også til syv minutters overtid, der Mads Nielsen dukket opp helt på tampen for å heade inn vinnermålet.

En sjanglete Sahlgren ble sendt til legevakten etter kampen, hvor det måtte ti sting til for å lukke det store kuttet. Etter flere tester ble det avklart at han ikke hadde pådratt seg en hjernerystelse.

– Det går etter omstendighetene bra med Sahlgren. Han måtte sy ti sting på legevakten, men det ble ikke påvist en hjernerystelse. Jeg håper han blir klar til helgens kamp mot Bodø/Glimt, sier Bengt Sæternes til RA som opplyser om at Nicolai Geertsen er klar for spill igjen.

LES OGSÅ: Sandnes Ulf vant ellevill overtidsfest

Annonse