Han er klar for Utopia

Utopia har sluppet en ny, profilert artist til årets festival.

Artisten har klar det ferske albumet «Midt imellom magisk og manisk». 

– Unge Ferrari er selvskreven artist til Utopia. Klarer å balansere festen med det vakre. Poesi blandet med beats. Han har allerede rukket å headline de største festivalene i Norge som Findings og Slottsfjell, og skal i år headline Øyafestivalen, Stavernfestivalen og Landstreffet for å nevne noen, og solgte ut Folken to ganger, sier festivalsjef Espen Yung Svendsen i en pressemelding. 

– Magi og mani

I prosessen med å lage albumet har Unge Ferrari hele tiden tenkt på hvordan følelsene kan forsterkes live, der artist og publikum sammen kan dykke enda dypere ned i den magiske og maniske verdenen. Han ønsker å skape en opplevelse som går litt utenfor en vanlig konsertopplevelse, og treffer flere sanser enn om man kun lytter til albumet, ifølge Svendsen.

Unge Ferrari har siden debuten for litt over tre år siden samarbeidet med navn som Arif, Tomine Harket, Hkeem, Karpe Diem, Silvana Imam med flere, og har kjente hits som «Nostalgi 3Millioner», «Vanilje», «Lianer», «Ashanti», «Urettferdig», «Jeg er lei meg», «Jeg bruker ikke kondom» og «BBB». Han har headlinet store festivaler, fylt Oslo Spektrum med Arif, opptrådt med symfoniorkester, og vært nominert til flere P3 Gull og Spellemannspriser.

24 august

Unge Ferrari spiller tredje sist på hovedscenen under Utopia 24. august.

I år er foreløpig Zara Larsson (SE), Karpe, Dagny og Postgirobygget annonsert. Totalt blir over 20 artister annonsert i løpet av våren og sommeren, opplyser Svendsen.