Fortsetter Sandnes Ulf seiersrekken hjemme?

Etter to seire på hjemmebane, og tre på rad, ble det bare 0-0 borte mot HamKam sist. I dag får de lyseblå en tøff test, da laget aldri har slått Jerv i en obligatorisk kamp. Det klarte de heller ikke denne gang, da det endte 0-0.

Følg RA Sporten på Facebook!

90.min: Sandnes Ulf føler seg nok snytt for minst ett straffespark, og kanskje to. Begge ganger var det Kent Håvard Eriksen som ble lagt i bakken, men Ulf-spissen fikk ikke gehør hos dommer Hauge noen av gangene. Det fikk derimot Vegard Aasen, som spilte sin første ligakamp fra start denne sesongen. Det endte med to gule kort og utvisning. Dermed fikk Sandnes Ulf mer enn nok med å holde unna i sluttminuttene, da Arnold Origi igjen plukket frem en god redning.

Helt på slutten fikk så Eriksen en god mulighet, men Jerv-keeperen var fint nede i hjørnet og sørget for at det ble poengdeling og 0-0 på Sandnes stadion.

63.min: Vegard Aasen i godt driv gjennom midtbanen, slipper i akkurat rett øyeblikk til Erixon Danso. Har muligheten til å sende Sandnes i ledelsen mot gamle lagkamerater, men banker ballen i tverrliggeren. Dagens første sjanse for Sandnes Ulf, og den er gigantisk.

45.min: 0-0. Jerv var det beste i laget i de første 20 minuttene av dette oppgjøret, og skapte et par brukbare muligheter som Arnold Origi reddet. Sandnes Ulf kjempet seg inn i kampen, og har hatt mye av ballen den siste halvdelen av første omgang. Men det har blitt med noen skuddforsøk utenfor, og mye trilling av ball. Ikke mye av sjanser å melde om fra Sandnes Idrettspark de første 45 minuttene.

I strålende sol skal Sandnes Ulf prøve å fortsette sin strålende start på sesongen, da laget har 10 poeng på de fire første kampene. To seire har det også blitt på hjemmebane, men i dagens oppgjør mot Jerv må Sandnes Ulf gjøre noe de aldri har klart før. De må slå Jerv.

Seks kamper har lagene spilt mot hverandre, og det har endt med fire tap og to uavgjort. De to uavgjortene kom tilbake i 2015, og de fire siste kampene har endt med tap for de lyseblå.

I dagens sjuende forsøk gjør Sandnes Ulf ett bytte på laget, og det er at Vegard Aasen erstatter Remi Johansen på midtbanen. Ellers stiller Sandnes likt som de har gjort i de fire første kampene til nå i år.

Sandnes Ulf (4-4-2): Arnold Origi – Ari Mohr Jonsson, Daniel Edvardsen, Akinshola Akinyemi, Tapio Heikkilä – Axel Kryger, Niels Verthoren, Kristian Brix, Vegard Aasen – Erixon Danson, Kent Håvard Eriksen.

Benken: Deniss Korneiciks, Remi Johansen, «Kachi», Vegard Erlien, Andreas Dybevik, Herman Kleppa, Jasmin Bogdanovic.