Første Mablis-navn klare

Mablisfestivalen 2018 har sluppet de første navnene som er klare festival i Vålandsskogen.

Hip-hop-kometen Cezinando er første artist på Mablis 2018- plakaten, sammen med rockekvartetten Beachheads og Halie.

Det skriver festivalen i en pressemelding.

– Vi er vanvittig fornøyde med å slippe denne trioen som de første artistene til Mablis 2018, sier festivalsjef Eirin H. Sandstad.

Tredje Mablis

Artistene entrer scenen etter tur i Vålandsskogen til sommeren når Mablisfestivalen arrangeres for tredje gang 8.-9- juni.

– At vi annonserer tre så bra navn med så ulike, og unike, kvaliteter, er helt i Mablis’ ånd – vi har noe for alle og enhver, og vi gleder oss sykt mye til alle tre skal underholde, trollbinde og lage fantastisk stemning på hver sine særegne måter, sier Sandstad.

Rap og rock

Det blir andre gang Cezinando gjester Mablis. Siden han sist stod på scenen i Vålandsskogen i 2016, har karrieren skutt i været for 22-åringen, og han har tatt Musikk-Norge med storm med sine eksplosive liveshow og unike stil. Han fonn blant annet prisen for Årets nykommer på P3 Gull og Årets tekstforfatter under Spellemannsprisen, begge i 2016.

Kvelertak-medlemmer

Beachheads er Mablis-nykommere, og bandet ble satt ut i livet etter en langvarig, felles drøm delt av Kvelertak-medlemmene Vidar og Marvin. I 2015 spilte de sin første live-opptreden på By:Larm.

Halie er et nytt musikalsk talent fra Bergen.